Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este nem néztem végi a kézilabda meccset már, jól is tettem, hiszen, ki8kaptaka szegedi srácok... pedig az elején még vezettek.. igaz, hogy nagyon erős volt az ellenfél, a franciák. Legalább hamarabb elaludtam... így is megébredtem párszor, de reggel aztán 6 óráig sikerült aludni... A férjem pedig csak hajnali 2-ig aludt, de egy idő után Ő is vissza tudott aludni, ezért is nem keltem felé, mert amint megmozdultam, Ő is ébredezett... na akkor gondoltam, hogy 7 óráig sunyok... De akkor nem bírtam tovább... hát Ő is kelt velem együtt... Na majd délután megint pihenünk.,..
Nincs valami nagy hőség odakint, most néztem, csak +1 fok van jelenleg... De már 11 órára 10 fok is lehet... Alaposan be van borulva, viszont még mára esőt nem jeleznek hozzánk.. na majd meglátjuk...
A reggeli után főzünk, viszont én majd a délutáni pihenést követően hajat is akarok mosni... ma délután semmi munka!
Most ittuk meg a kávénkat, igaz, hogy én most is csak kis laza, sok tejjel megtöltött kávét ittam. Így már jobban is szeretem.

Természetesen hozok Nektek a kávékat, én ma már nem merek inni... de tulajdonképpen már nem is kívánom délben és délután sem...