Sziasztok!

Margitka!
Jókor jöttem, köszi ezt a finom pogit, nagyon guszta! Sajtom nincs itthon, holnap veszek és elkészítem. Szeretem a sütőporral készült sósakat, az élesztősből nem bírok sokat enni. A gyomrom hamar megtelik vele. Finom leves készült mára.
Tegnap még mikor lefeküdtünk akkor is fájt egy kicsit a fejem. Nehéz volt elaludni, de azért sikerült. Reggelre már elmúlt, és kipihentem ébredtem.
Mára nem lett jó idő, még csepegett az eső is.
Neked nagyon jól áll a hajad és a színe is! Nekem csavarni kell, mert nagyon dús, egyenes, nagyon centisre kellene levágni, hogy az jól álljon.
Klárika!
Mindig én festem a hajamat. Nem nagy dolog, bátran kell hozzáfogni! Összekeverem a festéket a hidrogénnel és ecsettel rákenem a hajamra, majd átfésülöm. Ennyi az egész. Te is megtudod csinálni!
Még le is szoktam vágni, ha már nagyon nagy és nincs kedvem, vagy nem tudok menni a fodrászhoz. Hátul meg a férjem igazítja meg.
Ezek a tehenek hogy visszaemlékszek nagyon nyugodtak voltak. A néni azért ott volt mellettem, nem hagyott egyedül vele.
Már vettem meleg sapkát, amit a fejemre húzok ha hideg van és a fülemet is betakarja. Nagyon érzékeny vagyok sajnos a frontokra! Tudod, rohan az idő, nem fiatalodunk!
Aranyosak lehetnek az unokák már ott is!
Lia!
Te is mindig találsz valami munkát otthon! Sikerült a férjed haját megigazítani? Bosszantó lehetett a reggeli ébredésed!
Remélem nem fáj már a fejed. Nekem érdekes ma nem fájdult meg, de tegnap borzasztó volt!