Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét, már a másodikat isszuk! Végre ideértem délutánra. Itt szépen süt a nap, de borzasztó nagy szél van. Már a fejem is megfájdult, így keltem reggel fejfájással. Azt már észrevettem, ha nagyon fúj a szél, akkor megfájdul a fejem.Na de nem tudunk mit tenni,ez van!
Finomat főztél másodiknak! Ma itt is ez volt betervezve, de változott. Nem akartam menni ma a boltba, ma a férjem ment volna, de közben meggondoltam.
A hajamat be kell már festeni, és festéket kellett vennem, amit a férjem nem vállalt be. Így mentem én is. Jól elment a délelőttünk. Előtte elkészítettem az oldalast a kuktába, majd ha hazajövünk akkor folytatom a sütését. Közben szólt a barátnőm, hogy van szilvalekvár, hát elmentünk érte. Na mindenképpen be kellett mennünk, aztán jól elbeszélgettünk, háromnegyed tizenkettőre értünk haza. Volt nagy rohanás, gyorsan főztem az oldalast, egy óra után ebédeltünk meg.
Még szerencse, hogy reggel jól bereggeliztünk és kibírtuk a délutáni ebédig!
Klárika!
Köszi a receptet! Nagyon finom lehet így is a palacsinta. Mindenképpen ki fogom próbálni én is.
Annyira szép az idő ezzel a napsütéssel, szinte a levegőben érezni a tavasz illatát! Csak ez a nagy szél csillapodna egy kicsit.
Ügyes , dolgos lehet Dani fiad, ha még a fejést is bevállalja! Tudod.e, hogy nagyon kicsit voltam, talán 8 éves mikor én is fejtem.
A szomszédban volt tehén, és megkértem Anna nénit, tanítson meg, hát megtanított. Szerettem csinálni, mindig mente mikor fejni kellett. Anyuék ha nem voltam otthon, mindig tudták hol kell keresni.
Na meg mikor gyerek született a faluban, akkor is én voltam az első, hogy ott voltam. Ha kerestek, azt nézték, hogy hol született gyerek, vagy a szomszédban vagyok és fejek!
Lia!
Remélem sikerült a ládát rendezni! Ezt én sem szerettem tisztítani, mindig halasztottam ameddig lehetett!
Jó sétát délután, ott nincs nagy szél?