Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét, elvettem egyet most isszuk a másodikat!
Tudtam én, hogy sikerül a gyerekekkel a találkozó! Legyen nagyon szép hétvége a családdal együtt!
Örülök, hogy már nem fáj a fejed. Tegnap tőlem is kérdezte a dok.nő , hogy nem fáj a fejem? Pont előtte nap fájt, de a változó időre gondol mindig az ember, mondtam is Neki. A szemcsepp nagyon jó, / jó drága volt 4,000 Ft volt/ nem viszket, nem szúr, és már csak kicsit látok homályosan.
A cukrom nem magas, ma reggel mértük hát 6.1 volt. Jobb lesz vigyázni ezzel is. Már elég régen mértük, pedig a férjem magának mindig ellenőrzi, már beállok én is a sorba! Mondja Ő, de én elengedem a fülem mellett!
Sok finomságot készítesz, lehet válogatni mindenből! Fasírtot sütök megkívántam, mellé tökfőzeléket gondoltam, levesünk meg maradék. Még maradt a pogiból is most nem sütök ma semmit.
Tegnap Leventével volt értekezletünk, kaptunk egy csomó feladatot, amit meg kellett oldanunk. Jól teljesítettünk, megállapította!
Itt reggel nagyon csúnya volt az idő, most kezd kicsit alakulni.
Lia!
Gratulálok az unokád szép bizonyítványához! Ő is nagyon ügyes gyerek! Büszkék lehetünk a kis drágákra, szépen teljesítenek, szorgalmasak!
Valóban jó lehet ez a edény amiben főzöl. Már csak azért is, hogy nem ég le az étel!
Örülök, hogy már a második szurit is megkaptad! Megint ott kellett maradni egy kicsit, Remélem jól vagy, nincs semmi fájásod!