Sziasztok!

Margitka!
Köszi ezt a finom kávét a gyönyörű rózsákkal! Majd később iszunk még egyet.
Itt most szépen süt a nap, a gépem dolgozik még, majd megyek kiszedni a ruhát, van egy pár perc addig benéztek.
A mai reggel nagyon mozgalmas volt, nem jól indult. Mikor megreggeliztünk, utána úgy kilenc körül látom hogy a mentő szirénázva befordult az utcánkba és jön előttünk el. Gyorsan kinézek, mondom a férjemnek a harmadik szomszéd előtt állt meg. Kimegyünk, hát a szomszéd beleesett a kútba. Azt a riadalmat, nem tudott senki sem segíteni, a kút mély nagyon. Jött egy 10 perc múlva a tűzoltóság két mentő megint, két rendőrautó. Két létrát kellett összekötni, hogy feltudják hozni a szomszédot. Utána a mentőben élesztették, addig eltelt két óra mikor mindenki elindult. Nem tudjuk azóta, hogy van, vagy egyáltalán életben maradt-e! 82 éves, egy alsónadrágban és köntösben esett bele. Most vagy öngyilkos akart lenni, vagy beleszédült.
A feleségével még nem tudtunk beszélni, most itt vannak a testvérei nem akarok zavarni. Nagyon rendes házaspár, állítólag vizet húzott fel és vagy berántotta a vödör, vagy megszédült, vagy más miatt esett bele. Sajnáljuk, remélem rendbe fog jönni!
Eléggé megviselt ez a látvány.
Nem is tudjuk meddig volt a kútban, mert a felesége a boltba szaladt el és mondta, hogy meghagyta neki bent legyen, ne csináljon semmit!
A film címe "Dupla dinamit" Jean-Claude Van Damme volt a főszereplő, nagyon szeretem ezeket a filmeket, amiben Ő szerepel!
Lia!
Remélem lazább napod lesz ma! Akkor folytatjátok a sétát, jól teszitek. Nekem is kellene menni a fodrászhoz, nehezen adom rá magam! Te csinos frizurával érsz haza!
Tegnap így esett a hó itt, jobb képet a telefonnal nem tudtam készíteni! Nagyítva jobban látni.