16,813 2021-01-24 15:09:56
16,814 2021-01-24 16:41:25
Válasz: Társalgás
Lia!
Csodálatos ez a virág, elhiszem, hogy nagy örömet szereztek vele Neked a fiadék!
... Milyen alkalomból kaptad?
Hú de nagyon ügyes vagy! Szuper jól néz ki a kenyérkéd! Na és még a kakaóscsigák is mennyire guszták! Nagyon finomak lehetnek!
... Ezt is hiányolják már itt... de ma megusztam a sütést... Most fagyiztunk, ami nagyon jól esett! ![]()
Mi közben délután folytattuk az új sorozatot, nagyon nehéz abbahagyni, elég izgalmas... és érzelmileg is hat ránk... megnéztünk ismét 2 részt most is... Pénteken kezdtük el nézni, és következik már a 10. rész, amit már várnak a fiúk... meg én is!
Akkor kezdjük is! ... Majd jövök, ha abba tudjuk hagyni...
16,815 2021-01-24 18:29:31
Margitka.
Nincs alkalom, csak úgy hozták tegnap, pont ebédeltünk.
Pihentünk eddig mi is, holnaptól kezdődik a munka.
16,816 2021-01-24 18:40:49
Sziasztok!

Margitka!
Nem volt sütés, lemondtam róla, ma pótoltam. Sütöttem kókuszost és pudingot csináltam. Tegnap gesztenyepürét ettünk.
Nagyon hamar elment ez a nap is, észre sem vesszük ha van program. Mindkét családdal beszélgetés volt, szinte elröppent a délután.
Jó filmezést Nektek, gondolom, hogy jó a film amit néztek megint.
Lia!
Te micsoda gyönyörű kenyeret sütöttél, na meg a csigák is gyönyörűek! Nagyon érted a sütését, a kenyérrel sok munka volt?
Gondolom, hogy örültek a fiadék ezeknek a finomságoknak!
A virág is nagyon szép, a neve nem árvácska orchidea? én is kaptam, és a levelét virágát nézve ilyen az enyém is.
Hoztam kóstolót én is!
16,817 2021-01-24 20:10:19
Lia!
Ez igazán kedves volt Tőlük, biztos ezzel hálálkodnak a sok finomságért, szeretetért! ![]()
Na most lett vége a sorozatnak... péntek: 4 rész, + szombat: 3 rész, + ma 6 rész= 13 összesen! Na ez gyorsan lement....
Most meg már csak almázás jön... meg kezdődik az esti fürdés, és végül tévézés...
16,818 2021-01-24 20:13:58
Szia Ilona!
Ó de csodás képet hoztál megint! ![]()
Hú de sok finomságot ettetek! Igazán guszta a kókuszos, és a puding is fincsi lehetett. ![]()
Érdekes volt ez a 13 részes sorozat, nem tudtuk nem nézni... most ezzel ment el a délutánunk. De néha ilyent is lehet csinálni...
16,819 2021-01-24 20:20:10
Ilona.
Hú, mennyi finomság volt megint nálatok.
Cybidium a neve az orchideának, hatalmas cserép.
Mi is beszéltünk délután Leviékkel, ott esett a hó, 3 cm, ami ott nagynak számít.
Margitka.
Jó kis délutánotok volt, érdekes lehet ha ennyire leköt benneteket.
16,820 2021-01-24 20:25:01
Lia!
Hú de örülhettek a hóesésnek a gyerekek! ... Akkor most Leviék is csinálnak kis hóemberkét, ha ott is hullott a hó? 
Kíváncsivá tettél a névvel.. Beírtam a Google képkeresőjébe a virágod nevét. Hú de sokféle mintázattal van kép róla! Csodásak!
Íme: Cybidium
16,821 2021-01-24 20:32:17
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
16,822 2021-01-24 20:54:32
Margitka.
Sajnos elmaradt a hóember készítés, Levi nem érezte jól magát, 1x hányt is, már jobban van szerencsére. Most meg már eső esik, így elolvad sajnos.
Jó pihenést kívánok.
16,823 2021-01-25 08:30:44
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Nagyon sajnálom, hogy Levi nem volt jól, remélem, hogy most már teljesen rendbe is jött! 
Nagyon rossz éjszakánk volt, már fél 2 is elmúlt miután elaludtunk. Nagyon nagy volt éjjel a szél, ez is bezavarhatott...
Aztán csak 3/4 7-kor ébredtünk fel mind a hárman egymás után... A teát már elkészítettem, a fiam épp most jött le reggelizni, Ő 3/4 8-kor kezdi is munkát fent a szobájában... A vitaminbomát már én is megettem az egy kávéskanállal... de a kávét majd később iszom, bár már megfőztem a férjem, Ő meg is itta.
A reggeli után porszívózni akarok majd.
Természetesen hozom a későbbi kávékat most is:
16,824 2021-01-25 09:28:17 Utoljára Lia szerkesztette (2021-01-25 09:28:39)
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Itt esett egy pici hó, a tetőkön meglátszik, a járdán elolvadt.
Margitka.
Sajnálom hogy nem tudtatok pihenni, déután pótoljátok be. Este itt is mozgatta a szél a redőnyt, de elcsendesedett.
Egy kicsit pakolászom, aztán indulom dolgozni.
Köszi a fonom kávét.