Válasz: Társalgás
Nyertünk 29-23-ra! ... Jó izgalmas volt ez a kézilabdameccs!
... Most már én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,398 1,399 1,400 1,401 1,402 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Nyertünk 29-23-ra! ... Jó izgalmas volt ez a kézilabdameccs!
... Most már én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Nincsen hideg, kellemes a levegő, talán 5 fok lehet, de még nem látom elég jól a számot, mert nagyon borús az égbolt, és sötét van...
Ma kicsit nehezebben keltem fel, de már a vitaminbombából ettem egy kis kanállal, és kész a frissítő kávénk is. Éppen most ittam meg azén részemet.
Aztán kicsit körülnézek még a neten, utána reggelizés, majd főzés.
Természetesen itt a kávé is későbbre:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, majd jövök vissza érte.
Tegnap elviselhető napunk volt, ma szabadok vagyunk. Horgászboltba szeretnénk elmenni, talán az idén eljutunk horgászni is.
Itt eléggé fúj még a szél, 7 fok volt reggel.
Ilona.
Látom Ti is sétálgattok, tegnap kocsival mentem, de lehívtam a férjem mire végeztünk, addig is gyalogolt egy kicsit.
Szia Lia!
Az jó, ha nem volt kemény a tegnapi napotok, és az meg még szuperebb, hogy ma nem is kell menned. Sikeres vásárlást a Horgászboltban! Megérdemelnétek, hogy már összejöjjön a pecázás az idei évben! 
Nálunk is lengedezett a szél, de már el is állt. Most néztem meg, itt 7 fok van jelenleg. A madarak is csiripelnek odakint, mintha a tavaszt érzenék... Már most?
... azért szerintem ez még egy picit korai... vagy tévednék?
Már túl vagyok ma is egy telefonbeszélgetésen.
A leves elkészült... a kölest megfőztem a smarnihoz, és vettem elő tojásfehérjét is a fagyasztóból, hagyom, hogy kiengedjen... a tojások mellé jó lesz.. de ráérek még a smarni elkészítésével...
Kukucs... 
Most jöttem be már a császármorzsával is elkészültem, így lehet pihenni még egy picit az ebéd előtt. Még megtálalok, aztán délben lehet is ebédelni.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Haza is értünk, sikerrel jártunk, majd az engedélyért vissza kell menni, ha telefonálnak hogy készen van.
Eddig szép idő volt, 11 fok, mostanra elbújt a napocska.
Lia!
Épp írni akartam, amikor azt olvastam, hogy "telefonálnak" .... aztán itt csörgött a telefon... az egyik szomszédasszonyom áttelefonált... már jó régen beszélgettünk, mi is ritkán megyünk el itthonról, meg ők is...
Délben nálunk is jobb idő volt, de már újra erősödik a szél, és borúsodik az ég, talán lesz egy kis eső? ... 10 fok körül volt délben, vagy még több, de már csak 9-et látok a hőmérőn, esik vissza a hőmérséklet is.
De akkor alakul a horgászos dolog!
... Zsombort is elviszitek majd magatokkal? 
Margitka.
Ha lesz rá alkalom elvisszük, szeret jönni velünk, csak sikerüljön végre.
Lia!
Csak összejön... most már kell, hogy úgy legyen! ![]()
Itt javult az idő délután. Szép idő lett, ki is mentünk a kertbe sétálni, de eléggé rossz a talaj, ahol nincs fű, ott nagyon nehéz közlekedni, jó sok sár tapadt a kerti bakancsainkra... Még jó, hogy van a kertbe levezető beton utunk mellett sárkaparó... 
Most pedig megyünk uzsonnázni.. a friss levegő meghozta az étvágyunkat is... igaz, hogy már régen volt dél.
Most már én elköszönök mára. Délután elkezdtünk nézni egy új sorozatot. A címe: A lány. ... Eléggé izgalmasan, rejtélyesen indult a sorozat. Már 3 részt megnéztünk, most fogjuk folytatni a 4. résszel.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Már szombat van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap megint sokáig néztük este még a kézilabda VB meccseket a tévében a fürdés után is... Nem is alkudtam utána végig az egész éjszakát... 5 órakor már a fürdőszobába is kimentem, akkor láttam, hogy esik az eső... Igaz, hogy jelezve volt... de ez az a nemszeretem idő nekem... Bár hideg nincsen, jelenleg 8 fok van, és majd 11 is lesz délre.
Mára maradt leves bőven, így csak másodikat kell készíteni.
A reggeli frissítő kávénkat ma én főztem emg, már meg is ittuk mindketten.
Most akkor hozom a mai későbbi kávékat:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, jövök majd érte.
Aránylag jól aludtam, egyszer megébredtem, elkezdtem gondolkodni milyen nap is van Jól eső érzés volt hogy még csak szombat.
Eső itt is esett egy kevés, mi is sokáig néztük a tv-t este.
Tarját sütök ebédre és gyümölcsleves lesz.
Lapok Previous 1 … 1,398 1,399 1,400 1,401 1,402 … 2,557 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás