Szia Ilona!
De csodás csokorral és gyönyörű készletben hoztál teát! Ez most jól is esik! 
Mi mind a hárman kocsonyát ettünk reggelire... Ahogy leért a fiam, rákérdezett, hogy lehet-e már enni belőle?! ... Tényleg jókor főztük, jó hideg a spejz, ott tárolom a maradékot...
Szerintem ma délután még elfogy egy-egy tányérral... nagyon szeretjük. 
Nektek is egészségetekre! Az abárolt szalonnát is de szerettem valamikor!... de sajnos már meg sem merem kóstolni... nekem tilos... persze a férjemnek azért időnként csinálunk...
Jó messze laknak Matildék... igen, emlékszem rá, hogy már tettél említést róluk. Na akkor jó fáradtan érhettetek haza... Gondolom, hogy már tervezgeted a hétvégét a köszöntésre. Megint lehet majd beszélgetni, látom, hogy lesz miről... Ők is messze laknak? Már nem emlékszem. 
A szürkehályog műtét nem olyan veszélyes. Anyósomnak is volt, és fél óra alatt meg is csinálták.. aztán körülbelül utána 1 órát kellett feküdnie, pihentették, de utána haza is engedték...
Te is nehezen mész bele, de nem is csodálom most a vírus miatt.. azért egyszer majd túl kell esni rajta. Még nem döntöttél, hogy mikor mész bele?
A gyereknek gyerek a pajtása, el is hiszem, hogy örülnek, ha már együtt lehetnek.