Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! Megjöttem, tegnap nem tudtam jönni. Voltak intézni valóink, már írtam, hogy nem szeretnénk regisztrálni az oltásra. Felhívtuk az orvosunkat megbeszéltük vele, sajnos regisztrálni kell, mert csak akkor kapod meg a szurit a covid ellen. Na ezt is elintéztük regisztrálást is megcsináltuk. Majd várjuk a behívást.
Aztán a férjem lebontotta a világítást, én a teraszt csináltam addig. Kinti díszek már el van téve. Én közben biztosan tegnap úgy megfáztam, hogy már késő délután folyt az orrom, de elég rendesen, elkezdtem tüsszögni, alig tudtam abbahagyni. Ittam este egy port, az jót tett, de még ma is kicsit fáj a fejem, meg folyik az orrom. Nehéz volt az alvás.
Készítem én is azt a vitaminbombát amit csináltál!
Mára lebbencslevest főztem, tökfőzelék volt mellé és kivettem a fagyról egy kis sertéspörköltet. Most de jól jött, nem kellett külön főznöm a főzelékre. Nálatok is finom ebéd készült.
Ti is sikeresen bevásároltatok nem kell menni egy darabig a boltba.
Itt reggelre - 4 fok volt a hőmérséklet.
Lia!
Na akkor már Te túl leszel a az oltáson! Reménykedjünk benne, hogy jó lesz, mást nem tehetünk!
Ügyesen megoldottátok a sétát! Itt hideg volt reggel, de szépen süt a napocska most is. Kicsit kimegyek lén is a levegőre, az orrom hátha kitisztul.
Te is finomat főzöl, ezt mi is szeretjük, jó az ötlet mert rég főztem,.