Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éppen most főzi a férjem az ebéd utánit. Éppen, hogy csak elértem a boltba délelőtt. Mikor hazaértem már kezdett is esni az eső.
Kenyerünk kevés volt, tegnaptól még maradt egy kicsi fánk is így reggeli után kellett csak a boltba menni. M,ég most is csepereg.
Mi még a díszeket kint nem szedtük le, mára terveztük a férjem a fáról én meg a teraszt tettem volna rendbe. Így elhalasztjuk holnapra. A fát majd hétvégén bontom le addig marad.
Levesünk volt hozzá tejfölös, sajtos virslis makarónit főztem. Hoztam kóstolót is.
Lia!
Futni én sem tudok sokáig, a férjem jól bírja, a kardiológián mondja is az orvos, hogy terhelni kell csak óvatosan.
Hiányzik a mozgás, rá sem merek állni a mérlegre, mert biztosan híztam ami nem kellene. A sok állástól mindig megfájdul a derekam, ezt tapasztaltam. Túl sok a súly, jobban is érzem magam, ha vékonyabb vagyok. Lementem 71,5 kg-ra a múltkor, most megint szedtem fel!
Most már én is annak örülnék, ha már február lenne, minél hamarabb jöjjön a jó idő. Nem szertetem a január hónapot, most nem bánom ha rohan az idő!