Sziasztok!

Margitka!
Tudtam mikor kell benéznem! Jaj de guszta és milyen finom is lehet! Látni rajta hogy finom! Egészségetekre! Nagyon szeretem ezt a fajta tököt. Ez a jó pláne mikor egy kicsit megcsípi a hideg vagy a dér!
Én azóta kivasaltam, most sok összejött amit vasalni kellett. Már alig vártam,hogy végezzek vele. A derekam annyira elkezdett fájni, mondtam is a férjemnek. Sokat mentem és szerintem az a baj, hogy nem pihentem csak mikor evés volt. Már nagyon érzem, hogy nem megy úgy semmi sem sajnos.
Délelőtt itt esett az eső, délutánra meg hideg lett. Biztosan ez zavart be mindenkinél! Most is hideg van kint én is kinéztem a teraszra hát jöttem is be.
Már megvacsiztunk, a híradót megnézem és megyek fürdeni majd bebújok az ágyba, úgy fogom nézni a tv-t ameddig bírom.
Lia!
Jót sétáltatok jól teszitek. Nem is jó itt sem, ha csak az udvarra megyünk ki. Nekünk is több mozgásra lenne szükségünk.
Lent szoktam egy kis hasizom erősítő gyakorlatokat végezni, de még ki kellene találni valami mást is mellé. A város végére szokott a férjem kimenni futni, oda én is elkísérem csinálom vele jó is. Most a csúnya időben nem megyünk.
Örülök, hogy a barátnőd férjével minden rendben van!