Lia, Ilona!
Látom, hogy nem hagytátok magára a mi kis fórumunkat!

Ilona!
Akkor nálatok is nagyon kellemesen telt el a tegnapi nap.
... Nagyon szép lett az idén is a karácsonyfátok! Gyönyörűen megtálaltad az ünnepi asztalt, nagyon guszták a sütik is! 
Mint kiderült nálunk ma reggel, hogy a gyerekek ebéd után hazaindulnának... Ezért korán főztünk egy nagy fazék töltött káposztát is. Aztán főztem zöldbablevest is, mert Gábor nem eszik a halászléből. Természetesen ebéd után mindegyikből pakoltam ... ja és egy nagy tepsi rakott rizst is készítettünk, így abból is jutott a gyerekeknek... meg ugye a tortából és a sütikből is... mindenből... Most 2 napra bőven lesz ennivalójuk.. nem régen vittük ki őket a vonathoz, onnét már csak át kell szállniuk Pesten majd a metróra, és 1 óra múlva otthon is lehetnek.
Lia!
Köszi, hogy hoztál reggel is kávét a fórumba. Én most egyet elveszek, azt hiszem, hogy jól fog esni. 
Nálunk is pontosan ilyen hideg volt a reggelünk. Ebéd után még szállingózott is a hó egy ideig... Ott is volt? 
Itt is van maradék mindenből, már volt amiből én is raktam el a fagyasztóba... majd jó lesz, ha időszűkében leszünk...