Sziasztok!

Úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ma a boltba. A férjem mondta most megyünk mikor biztosan rengetegen lesznek.
Elhalasztva hétfőre, korán beszaladunk, mikor még kevesebben lesznek. Délután megyek majd a fodrászhoz.
Margitka!
Nagyon finomat sütöttél, már ezt máskor is megcsináltad gondolom, hogy finom is- Még nem néztem a receptjét, hogyan készíted el, de meg fogom nézni.
Nekem is jól elment az egész napom. Szerencse, hogy tegnap megfőtt a káposzta és a főzéssel nem kellett foglalkozni. Már megettünk egy rúd mákost és a diós bejglit is teszteltük.
Így most megint összegyúrtam két rúddal mindjárt megy a sütőbe. Most szárad kint a hidegben még le kell kennem egyszer a tetejét.
Aztán egy "szanna" süteményt is sütöttem, ezt az anyukám receptjei közül kerestem. Nagyon egyszerű sütemény, régen a szegények sütije volt. Ma már nem az, mert szilvalekvárral kell megkenni a lapokat és az most nagyon drága!... akinek nincs otthon kéznél és vennie kell!
Lia!
Jól tettétek, hogy pihentetek egy kicsit. Már nekem is kezd fájni a derekam, de még sok a munka ami hátra van. A fenyőfát is elővettétek, ügyesek vagytok. Éppen mondtam a férjemnek, hogy készítheti elő, lent össze lehet állítani és csak fel kell hozni.
Jól teszitek, hogy beiktatjátok a mindennapos sétát is! Annyi mozgás minden nap kellene!
Ez kókuszos fúvott kifli. A belseje teljesen üres. Több formával csináltam, majd a végét csokiba mártom.

Most már teszem a sütőbe két rúd mákos lett csinálva pluszba.

Ez meg linzer tésztából van csak tettem bele fahéjat és egy kanál mézet. Főzött krémmel lesz töltve.