ÉRBESZTŐ!!!
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Végre most is jol aludtunk, csak hajnali 5 körül néztem rá az órára, de aztán továbbaludtam, és fél 7 után ébredtem csak meg.
Míg én rendet raktam a halószobában, a férjem lejött, és már készen is van a kávénk. Ő meg is itta, de én még előbb idejöttem a géphez, hogy beköszönjek. Persze már itt illatozik a kávém mellettem.
Természetesen a vitaminbombából már ettünk 1-1 kávéskanállal!
Leves maradt tegnapról, és pupácska is a fiúknak, de magamnak csinálok egy kis darás tésztát. 
Ilona!
Végül este még megbeszéltétek, hogy mi legyen a mai ebédetek? 
Jaj, képzeljétek el, tegnap reggelre a konyhában lévő hűtőnknek megint leeresztett a fagyasztó része, aztán a férjem próbálkozott vele, maximumra kapcsolta, de bizony megbízhatatlan már... időnként elkezdi hűteni, majd leolvasztja.. igaz, hogy több, mint 10 éves. De szerencsére a nagyobb részt, alul hűti rendesen... De tegnap rendeltünk egy másik hűtőt, jó lenne, ha karácsony előtt meghoznák... Ennek alul lesz a fagyasztó része, és magasabb is... Na most még az a szerencse, hogy hideg van, a spejzban mindig nyitva az ablak, így oda is pakolhatok, ha kell valamit... Nyáron ez nagyobb gond lenne, de ez a plusz kiadás nem hiányzott... 
Na most már én is megiszom a kávémat, és hozom a későbbieket is: