Sziasztok!

Margitka!
Nem tudtam hamarább jönni, volt elfoglaltságunk. Készen van a portörlés a boltba is el kellett szaladnunk a férjemnek kellett egy pár dolog a műszakiban.
Délután volt, mikor megjöttünk a kert végén lévő szomszédasszony már figyelt, hogy mikor jövünk meg. Hozott süteményt hogy kóstoljuk meg, macaron sütit sütött most először. Nagyon finom volt, kicsit kicsire sikerült azt mondta. Első alkalommal sütötte, mondtam neki ez nagyon is jól sikerült.
Fiatal még 35 éves, de nagyon aranyos jó szomszéd,az anyósom házát vették meg.
Kérdeztem is hogy már én is akartam próbasütést csinálni, de nem kaptam mandula lisztet. Bejárta Miskolcot sehol sem kapott, elment Kazincbarcikára és ott kapott.
Már nagyon vártak, mert a férje meg pálinkát hozott a férjemnek karácsonyra. Alma pálinkát főztek és abból hozott, az illata nagyon jó, de még nem kóstoltuk meg, gondolom az íze is finom lesz.
Na jól elbeszélgettünk az udvaron, meg a gyerek is kint volt.
Aztán úgy döntöttünk, hogy kaptunk egy hete megint diót, hogy megtörjük ezzel is legyünk készen. Megmértek 2.85 dkg volt megpucolva, így elosztottam három fele, ha jönnek a gyerekek vigyék el és süssenek.
Így el is ment a délutánunk rendesen, nem tudtam sütögetni. Most már túl vagyunk a vacsin is, már almát is ettünk, meg még van két szelet krémesünk azzal szemezgetünk. Én is adtam három szeletet ha már mi is kaptunk a szomszédainknak.
Ezért nem tudtam jelentkezni délután.
Egészségetekre a vacsi, finomat készítettél!