Kukucs...
Sziasztok újra! Végre visszakapcsolták a villanyt! Azért nagyon tudott hiányozni.. Pedig a reggeli után igyekeztem megfőzni a borsólevest ... Aztán úgy döntöttünk, hogy átmegyünk Érdre, még volt pár dolog, amit venni akartunk, de csak apróságok... bár fizetni elég bőven kellett... mert ugye ez is megéri, meg az is... Voltunk a nagy Tesco-ban, ezt így hívjuk, mert Érden sokkal nagyobb van, mint itt.. meg a Pennybe is beléptünk... Aztán hazafelé almát is vettünk Elvira Majorban, most is lehetett válogatni... Mi a 150,- illetve a 250-,Ft-/kg-osból vettünk. Volt ugyan 400,- Ft/kg-os áron is, de az annyira hatalmas, hogy azt nem szeretjük venni...
Persze nem baj, hogy ennyire bevásároltunk megint, mert most már tényleg mindenből van itthon bőven.
Ilona!
Ma ismét nagyon hangulatos ünnepi képet hoztál.
Finomat főztél, talán már a jövő hétre én is beiktatom a gyümölcslevest, most egészen megkívántam, ahogy olvastalak. 
Én holnap fogok porszívózni... de valóban repül az idő...
Nagyon ügyesek az unokáid, igazán jól tanul mindegyik, és milyen lelkesek is!
.. Na és Ibolya! Hát Ő is egy tünemény! De jót nevettem most, ahogy olvastam a szavait!

Ami a vírushelyzetet illeti, bizony senki nem számított erre, hogy ekkora világjárvány lehet belőle!... De mi is úgy gondoljuk, hogy majd a háziorvossal beszélünk, az ő véleményét kérdezzük meg, hogy mit javasol! 
Lia!
Hú de jó, ha már fő az a káposzta!... Vesztek ki belőle egy pici kóstolót, ha kész lesz? 
Nagyon ügyesen előkészülsz az ünnepi kajákkal! Jól teszed, hiszen tudom, hogy sokáig kell még az ünnepek előtt dolgoznod..
Hú most, hogy hozzád értem az olvasásban, a hagymakrémlevest is megkívántam! Na ezt is kell majd főzni a jövőhéten! 
Sajnos most az építkezés leállt... a vírus alatt nem nagyon jönnek... de már aktuális lenne a tető megépítése... majd rájuk telefonálunk a jövő héten, hogy mikor jönnek?
Sajnálom, hogy kórházban van a barátnőd férje, de az talán jó, ha nem a vírus miatt kellett bejutnia... Jobbulást kívánok Neki!