Szia Margitka!
Tényleg egyszerre jöttünk az előbb. Csak kicsit siettem elpakolni a húsokat. Már készen van az is, mert ugye nagyon szép comb volt, hát nem tudtam megállni, hogy ne vegyek belőle, vettem 2 kg. Gyönyörű olyan mint a karaj a hús, ezt szeretem. Pedig csak libáért mentünk. Valahogy ezt is bezsúfoltam még, de már több nem menne be a hőtőbe.
Jaj de guszta a tallér, most hogy kisült de vennék belőle! Ezután lehet is koccintani. Váljék egészségetekre!
Nem baj az ha szombaton tudnak jönni a gyerekek, addig készen leszel mindennel! Nem kell rohanni a munkákkal.
Még az italokat is megvettük. A gyerekeknek a pezsgőt, mert "Kölyök" pezsgőt nem lehet kapni, elhordják hamar, csak a "Süsü" meg már nem is tudom mik vannak, és csak ezt szeretik, na meg mi felnőttek is csak ez a finom. Mert ha valaki vezet, akkor mindig van itthon ilyen is hogy tudjanak koccintani.
Most már remélem, ki van pipálva minden ez évre, a nagy bevásárlással kapcsolatban. Húsom van szilveszterre is, csak apróság kell.
A kaktuszomat meg elfelejtettem megmutatni. Nagyon régen szerettem volna fehér karácsonyi kaktuszt. Most hogy bementünk mindössze csak három darab volt. Hát persze, hogy nem hagytam ott. Mondja a férjem ha tetszik, akkor vedd meg. Más színekben voltak, piros, vagy rózsaszínben van nekem is. Csak átültettem eddig virított de most nem hoz virágot.