Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Azt a mindenit, micsoda finomságokat látok! Nagyon guszta,jó ötletei vannak a férjednek! Mi is az a bere? Reszelve van a krumpli talán?
Egészségetekre ezt a finom vacsorát!
Hát nem sokat haladtam délután. Előszedtem mindent, aztán idepakoltam, odatettem, nézegettem és nem lett belőle semmi. Valahogy nem ment a munka. Mindent úgy hagytam az asztalon, majd holnap folytatom. Sehogy sem tetszett, amit csináltam. Piros és arany pinduri gömböket kell hogy vegyek, mert kevés van. Már meguntam a régi felfüggesztett adventi koszorú díszítését, másképpen szeretném díszíteni. Természetesen marad a piros fehér szín, mert az étkezőbe nagyon megy ez az összeállítás. Csak mégis másképpen akarom felrakni.
Aztán a terített asztal közepére is gondoltam, az meg arany és piros lesz, de kevés a díszem ilyen színben, holnap vennem kell. A férjem mindig mondja, hová veszem már ezt a rengeteg díszt!! Mondom ne foglalkozzál vele, majd meglátod! Igaza van, mert nem férünk annyi gömb stb van.
Ha nem vettem volna be gyógyszert megint nem tudtam volna aludni! Végre ki is pihentem magamat.
Lia!
Akkor jó lesz, ha a gyerekek ott lesznek veletek együtt. És miket fogsz főzni, jöhet az ötlet! Mi is délután beszéltünk mindkét fiammal hogy lesz az ünnepek alatt. Előtte 8 napot otthon lesznek, és Szenteste jönnek Leventeék, ha minden jó lesz. Laci fiamék karácsony másnapján, ők is ha minden rendben lesz. Kicsit tartanak tőle, mert sok a beteg és féltenek. Na majd meglátjuk.
Akkor szép lesz minden ott is ha hétvégén díszítesz. A terasz még itt is marad hétvégén fogjuk azt is.