Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Ma betartottam, hogy nem ülök sokat a gép elé... A reggeli után átmentem tojásért és pár apróságért a boltba, aztán összeállítottuk egy nagyobb tepsibe a rakott krumplit, és félretettük, csak fél 12 után tettem be a sütőbe, így délre pont finom friss, és kellően meleg is volt.
Ebéd után azért megnéztük a napi sorozatrészt, de egyből mentünk is ki a kertbe, nem kanyarodtam ide a géphez, nehogy elcsábuljak... Pontosan 2 órát voltunk ki, eddig daraboltunk a géppel. Például a kitépett paprikaszárakat a levelével együtt az édesköményt, nádat, száraz fűszernövényeket... sorra hordta a férjem nekem a gép mellé, én meg lelkesen dolgoztattam a gépet... Ez nagyon hasznos munka, mert van egy nagy terület most nekünk fent, ahol a férjem elszórta a ledaráltakat, már kétszer át lett robizva. Most ezt hagyjuk rajta, mert lenne még mit darálni, de ma elég volt... aztán majd bele kell robizni a földbe, ettől tavaszra jó komposztos lesz a föld.
Ahogy olvastalak, Ti is nagyon szorgosak voltatok délelőtt folyamán, szépen haladtatok, minden fontossal el is készültetek odakint. ...
Vasárnap reggelre már ígérték a tévében a fagy megérkezését, addig is jó helyen van az epretek! ![]()
Remélem, hogy a dolgozóban ma nem olyan fárasztó a délutánod!