Válasz: Társalgás
Margitka.
Ez jó kérdés, az is tiltva volt hogy külföldre menjünk, de hogy ellenőrzik azt nem tudom.
Egyenlőre nincs szándékomban változtani, még ha néha nehéz is, sajnos vannak nehezebb helyzetben dolgozók.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,350 1,351 1,352 1,353 1,354 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Ez jó kérdés, az is tiltva volt hogy külföldre menjünk, de hogy ellenőrzik azt nem tudom.
Egyenlőre nincs szándékomban változtani, még ha néha nehéz is, sajnos vannak nehezebb helyzetben dolgozók.
Lia!
A húgom felhívott telefonon 3/4- 6-kor, és eddig elbeszélgettünk... Már régen beszéltünk ennyit... De örültem Neki, mert most nem volt annyira rossz hangulatban... még meg is tudtam nevettetni valamivel... ![]()
Most nem is jó elutazni sehova se, jobb otthon maradni... Mi is csak pár vásárlást iktattunk be, de túl sokat nem akarunk menni az idén, jobb óvatosnak lenni...
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A szokásosan aludtunk, sajnos én elég sokat megébredtem, de aztán fél 6-ig csak elszundítottam... Utána meg már újra nem is akartam elaludni, felkeltünk mindketten a férjemmel. Ő indult a konyhába a kávénkat megfőzni, én pedig a hálószobában ágyaztam be, és mentem ki a fürdőszobába. De már lejöttem, meg is ittuk mindketten a finom friss kávét!
Tegnap Érden egy kedvenc zöldségesbe is bementünk, ahol nagyon szép krumplit, és még 320 Ft-os kg/Ft áron vettünk karfiolt. Gyönyörű egészségesek is voltak, mindjárt 3-at is vettünk. Raktunk el belőle savanyúságnak 3 üveggel, és egyet meghagytunk, abból én ma hét napra levest fogok főzni... már elég régen is volt. ![]()
Akkor még egy kicsit a levelezőmbe is benézek majd, de már megtálaltam a reggelihez is.
Természetesen itt hozom a kávékat is későbbre:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! Ügyesek vagytok mindent meg tudtok venni Ti is az ünnepekre! Sajnos egyszerre ez nem megy nekünk sem, vannak hiányosságok. Próbálunk azért ügyesen de nem jött meg az áru amiket kinéztünk. Ma vagy holnap megyünk remélem sikerrel járunk.
Ma főzeléket fogok készíteni de még nem tudjuk milyen lesz.Levesünk van maradék.
Lia!
Akkor volt öröm a csomag láttán! Ügyesen elszállították és hamar meg is kapták! Mi is futárral küldjük a gyerekeknek. A menyem szülinapja lesz hétfőn, mi is adjuk fel benne lesz a Mikulás csomag is.
Szia Ilona!
Csodás virágkosárral jöttél ma a délelőtt folyamán. 
Nekem jól elment az időm ma is a telefonálással... Sajnos a keresztlányom és a férje is elkapta a covid vírust... de szerencsére Viki már jobban van. A tegnapi hosszú telefonálás közben tudtam meg a húgomtól... ezért ma a reggeli után én hívtam fel Vikit, már különben is elég régen beszélgettünk... Szerencsére jó kedve volt. Jó sokáig dumcsiztunk is... Állítólag a nagy fia is átesett ezen, de Neki nem csináltak tesztet, más a háziorvosa... Viszont a keresztlányom orvos mellett dolgozik, Ő azért felismeri ezeket a tüneteket...
A menyednek boldog születésnapot kívánok!
... Már ennyi nappal is lehet előre köszönteni... Inkább előbb, mint később... A gyerekek is örülni fognak majd a csomagoknak, biztos hívnak majd telefonon, ha megkapják! 
Akkor nektek sikeres vásárlást, ha tudtok majd menni! ... 
Nekem most lett kész a karfiolleves, 2 napra. Holnap meg csak majd másodikat kell kitalálni. Te milyen főzeléket főztél végül? 
Sziasztok!

Margitka!
Köszönöm szépen a köszöntést átadom! Kedves vagy! Én meg jobbulást kívánok a betegeknek! Remélem minél hamarább túl esnek rajta!
Most értünk haza, annyi hogy ettünk és elmosogattam. Elindultunk 9 óra után, volt tíz mire beértünk.Itthon szép tiszta volt a levegő, aztán csúnya köd volt végig Miskolcon is.
Végre most már mindent megvettünk, csak Tamásnak kell még valamit venni. Úgy döntöttünk, hogy a menyeim kapnak kuktát karácsonyra, szülinapra meg vettünk egy keverő mixert. Szeret nagyon sütni és csak kézi van, Remélem fog örülni neki. Ez megy postán meg a Mikulás csomag. Még a karácsonyit azt mondták ne küldjük el.
Már harmadszor mentünk most ezért, és az utolsót hoztuk el. Át kellett menni a másik áruházba mert csak ott volt. Jól elfáradtunk megint, de legalább már sikerült. Jól esett a kávé ebéd után.
Zöldbab főzeléket csináltam egy keveset a húshoz. Levesünk még maradt. Holnap fehér babból készül a leves kolbásszal, mellé palacsinta lesz.
Ti is jól bevásároltatok, a karfiol nagyon jó árban volt. Mi is szeretjük de itt drága. Banánt vettünk három kilót csak 288 Ft volt, nagyon finom az íze. Már jártunk úgy, hogy nem volt jó íze! Annak örültünk, hogy megint nagyon kevesen voltak.
Sziasztok.
Eltelt a mai napunk is, munka után elmentem én is vásárolni, szerintem a héten már nem is megyek.
Margitka.
Gyógyulást a betegeknek, jó hogy könnyebben átvészelték ezt a betegséget.
Jó áron vettétek a karfiolt, finom lesz a savanyúság is belőle.
Köszi az új topikot, hasznos tanácsok vannak benne.
Ilona.
Én is sok szeretetett köszöntöm a menyedet közelgő szülinapja alkalmából.
Szép és hasznos ajándékot vettetek, biztosan fog örülni neki.
Finom ebéd volt nálatok is, a palacsintának is biztosan sikere lesz.
Sziasztok újra! 
Ilona!
Nagyon finom teát hoztál, épp most végeztünk az uzsonnával. Hoztunk be még a kertből a besötétedés előtt zöld vöröshagymát és fokhagymát is, nagyon finom volt, libazsírral ettük. ![]()
Köszi, én is átadom majd Vikinek a jó kívánságot, ha újra beszélünk. Ma már elég jó kedvűen beszélgetett, tényleg jobban van... de csak Ő egyelőre, a párja még eléggé szenved, mert nagyon lázas...
Akkor fárasztó napon vagytok túl, de legalább sikeres volt a vásárlás! Lesz majd öröm, amikor megkapják az ajándékokat!
Finom ebédetek volt, és a holnapi betervezett is az lesz... Én majd szombaton sütök palacsintát... Holnap csak másodikat kell, az pedig rakott krumpli lesz és szintén 2 napra készítem... A karfiol errefelé is mindenhol sokkal drágább, ezért is örültünk, hogy megláttuk ezt az akciót tegnap. Nagyon finom is lett a levesünk. Még a nagy fiam is jóízűen ette ebédnél.
A banánt viszont Ti szuper áron vettétek! Én is figyelem mindig az árakat, de itt most jóval több sajnos...
Jó ez a mixer, nekem is van ilyen! ![]()
Lia!
Remélem, hogy Te is kaptál mindent, ami fel volt írva! ... Mert ugye vitted magaddal a cetlit!
... Már mi is egyre ritkábban mozdulunk ki, talán majd pénteken ide a közeli kis Tescoba...
A keresztlányom az elég jól túlesett a víruson, meg a nagy fia is, de a párja még ugyancsak szenved sajnos...
Bizony a karfiol nagyon finom tud lenni savanyúságként... Lehet, hogy majd még veszünk, ha lesz ilyen lehetőség.. bár uborkából is elég sokat tudtunk eltenni az idei nyár folyamán...
Látom, hogy Te és Ilona is észrevettétek az új topikot. Remélem én is, hogy hasznunkra lehet. ![]()
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Délután a kézilabda meccset néztük, a Veszprém-i fiúk nyertek a dánok ellen 33-28-ra! Nagyon jó meccs volt!
... Este néztük a foci meccset is, bár közben be is aludtam.... végül nyertünk a törökök ellen... de... nagy szenvedéssel... aztán a végén meg dicsérték a magyar csapatot.... hát..... kín szenvedés volt a második félidő nagy része, főleg a vége...
Na utána meg csak forgolódtam, nagyon nehezen tudtam elaludni, végül 5 óra után ébredtem meg csak hajnalban...
Akkor ma rakott krumplit kell készíteni, ezt szeretjük is mindnyájan... De a fele kolbásszal, a másik pedig virslivel lesz töltve... ez az enyém. ![]()
Napos, gyengén felhős idő lesz, estére érkezik a változás... ezt most mondták a tévében... 10-14 fok lehet majd... na majd ez kiderül. most még csak itt 4 fok van...
Már megittuk a finom friss kávét.
Nagyon szívesen hozom a kávékat ide is:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, vettem egyet most ittuk meg a másodikat. Eddig kint voltunk a kertben, beraktuk a leanderek a garázsba, felvettük a szivattyút, letakartuk a sütögetőt is, már a fontos dolgok elvannak készítve a télre. Még az epret hagyjuk kint, majd ha fagyot mondanak, akkor azokat is bevisszük, egyenlőre bírják. Holnap még a fiatal fákat szeretnénk letakarni, ne fagyjanak el. Ebédelünk és mehetek dolgozni.
Tegnap mi is néztük a meccset, a végét én már nem vártam meg, csak hallottam az eredményt.
Finom ebédetek lesz, jó étvágyat hozzá.
Lapok Previous 1 … 1,350 1,351 1,352 1,353 1,354 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás