Szia Margitka!

Ott tanakodtunk melyiket vegyük meg! Azért vettük meg inkább a nagyobbat, mert nagyon sokat főz a menyem. A két fiú gépel rendesen, és nem olyan sokkal nagyobb ez a 7 literestől. Nem kell átöntögetni ha bablevest főz ezt ha telerakja két napig elég.
Levente unokám két tányér levest eszik meg egyszerre, néha hármat, és van benne főtt hús is. Szinte hihetetlen mennyit tud enni, de így a jó. Igaz a mostani tányérok nem nagyok, de imádja a levest, meg itt mindenki. Megeszi utána a másodikat is.
Én már kevesebbet főzök, ha tudok mert mindig több és két napig vagy háromig esszük, de nálunk ez sem probléma megesszük. Ezt is meg kell szokni, hogy csak ketten vagyunk itthon.
Tegnap vettem 5 kg céklát, most főztem meg. Jó sok lesz belőle szép nagy fejek. Ki is ment a gázra most fogom letakarítani. Ki tettem az udvarra hűlni addig rendet teszek. Muszáj jól kiszellőztetni utána!
Tegnap hívott telefonon és képzeld újságolta, hogy 5 db ötöst gyűjtött össze aznap. Kérdezte is papa, hogy csinálta? Versmondás, olvasás, matek, környezet és technika! ..és azt mondta a tanárnéni, ha segít a gyerekeknek a számítógépen akkor még egy ötöst kap. A feladat, Ludas Matyit olvasták, le kellett rajzolni, vázlatot írni és ehhez kellett egy videót csatolni, amit ők mondanak el ezzel kapcsolatban vagyis összevágás volt a feladat, amit a többiek nem tudtak.
Na neki ez nem volt probléma, mert itthon is ezt gyakorolta magától senki nem segített neki. Van kültéri éjjeli kameránk valamikor régebben vette a férjem kettőt is. Az egyiket lenyúlta és felvette magát,beszélt közben riportot csinált magáról, filmet készített magáról és összevágta! Mi csak néztünk, hogy mit csinál. Tanulunk tőle rendesen!
Van egy barátja és annak a testvére filmrendező már többször láttuk a tv-ben büszkén újságolta hogy ő a barátja! Persze jót mosolyogtunk a férjemmel, de Tőle elleste ezeket és egyedül itthon ezt csinálja! ... és addig csinálta először még rá nem jött a nyitjára. Na most hasznát vette az iskolában!
Nagyon megdicsértük, de ahogy ezeket újságolta hát csúcs volt! Imádjuk, meg mindegyiket!Mind a három más egyéniség!!
Aztán papa is újságolta hogy ezért a sok jó dolgokért vettünk a kerékpárra egy hátsó gumit és le is cserélte ma. Már nagyon el volt kopva, nyáron teljesen lehajtották! Hát nagyon örült neki.
Este jó is volt elaludni ilyen jók hallatán, ennyi sok jóval! De el is fáradtunk rendesen!