Sziasztok!

Margitka!
Ügyesek voltatok mindent sikerült elintézni! Én ma nem mentem sehová, nem is kellett most semmi. Talán még holnap sem kell kimenni a városba.
A porszívózás itt is megtörtént, de port most törlök majd, mielőtt megisszuk az ebéd utáni kávénkat. Közben a hajamat is kimostam, becsavartam már lassan meg is szárad.
Kisütött a nap is, most jó lesz a portörlés, közben szellőzik is a ház.
Úgy döntöttünk eddig a férjemmel, hogy nem megyünk a szülinapra, nem akarunk problémát. Nem vagyunk betegek, a fiaméknál is eddig minden rendben van. Reméljük így is marad. Sokan összejönnénk, a menyem nővérének fiai egyetemre járnak és ki tudja nincs e hordozó a 13 ember között. Jobb a megelőzés.
Sajnáljuk nagyon mert 10 éves Tamás, de a fiam azt mondta ha nem tartjuk meg, akkor mikor levonul ez a vírus, bízzunk benne, akkor megtartjuk.
A fiam vette meg a sakkot, így náluk van és a nevükben adják akkor majd oda. A tortát meg megkapja, ha össze lehet jönnünk. Ezt látjuk most a legjobbnak. Megbeszéltük a fiamékkal is, hogy még ki tudja mi jön össze addig, de nem baj ha úgy döntünk hogy nem megyünk. Lehet hogy egyáltalán nem is tartják meg még a helybelieknek sem, vagyis a tesókkal, mamával.
Most ez így jött össze sajnos!
Levente fiamék is úgy gondolják, hogy most senki se találkozzon, úgy mint tavasszal. Maradjon mindenki otthon!
A dió jónak néz ki egy pár darabot megtörtünk kíváncsiságból. Remélem a többi is ilyen lesz.