Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Most végre kialudtuk magunkat. Igaz, hogy mire 9 órakor elkezdődtek a meccs közvetítések, mi már régen elaludtunk... a férjem megébredt, de akkor már eltelt több, mint fél óra, és le is kapcsolta a tévét... Aztán hajnalban ma mindketten 4 órakor ébredtünk fel újra, de aztán 6 óráig megint visszaaludtunk.
Nagyon örültünk, hogy tegnap összejött ez a betonozás a háznál... alighogy elmentek a munkások, utána elkezdett szemerkélni az eső... és bizony azóta is eseget, ... most is esőre ébredtünk... de nem erősen esik, ez már nem árt a betonnak... Na és öntözni sem kell. Mindenképpen jó, hogy kötésgyorsító és és fagyásgátló is van belekeverve a betonba... 
A frissítő kávénkat már megfőzte a férjem, Ő meg is itta, mindjárt én is iszom, már itt gőzölög mellettem. 
A mosógépet még nem pakoltam be, de ma mindenképpen megdolgoztatom, mert megtelt a szennyesláda... Jó lenne, ha kint teregethetnék, de ha nem jön össze fent a fürdőszobában, és a Gábor szobájában is tudok teregetni majd... Azért én reménykedek, hogy nem egész napos lesz az esőzés... de lehet, hogy holnapra csúsztatom a mosást...
Akkor hozom a későbbi kávékat is: