Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Eltelt a mai napunk is, munka után a kertet rendeztük, készülünk a virágokat eltenni ha kell. Volt amit átültettem, marad holnapra is munka.
Most már pihenünk, elég volt mára.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,335 1,336 1,337 1,338 1,339 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Eltelt a mai napunk is, munka után a kertet rendeztük, készülünk a virágokat eltenni ha kell. Volt amit átültettem, marad holnapra is munka.
Most már pihenünk, elég volt mára.
Szia Lia!
Mi is csak most jöttünk be a kertből. A délelőttünk elment a bevásárlásokkal. Mivel a fiam is szabadságon volt, együtt mentünk át a reggeli után Érdre... De mielőtt elindultunk főztem egy nagy fazék borsólevest... Voltunk 5 üzletben is, és épp délre értünk haza. Akkor megebédeltünk. Pihenésképpen megnéztük a sorozatunkat, aztán irány a kert.. Mi is átültettünk fákat a fiam telkére... Egy selyemakácot ástunk ki nálunk, aminek elég nagy volt már a gyökere, de az épülő ház miatt már teljesen árnyékban lenne, nálunk tönkre ment volna, ott viszont szép napos helyre került. Aztán egy diófát is kiástunk, mert az is rossz helyen volt, reméljük, hogy az új helyeken megerednek majd. Itt is maradt munka még bőven...
Akkor Ti is jól elfáradhattatok, most már aztán pihenni! 
Most uzsonnáztunk, de már igencsak jól esik leülni. ![]()
Kukucs...
Most nézegettem a régi e-mail-jeimet... Bizony ami tetszik, azoktól a pps-ektől nehezen válok meg. Ezt is már jó régen, 2011-ben kaptam még egy régi kedves fórumozónktól, Edittől:
Lehet, hogy már láttátok Ti is, de jó volt nekem is végignézni újra. Nagyon aranyos a videó:
Íme, nézzétek csak: A delfin és a kutya
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Kezd világosodni már. Az égbolt felhős, biztos ideér ma valamikor az eső is, ahogy jósolják... Szerencsére tegnap mi is jól belehúztunk a kinti teendőkbe. Jelenleg 7 fok van nálunk és szélcsend...
A reggeli kávénkat már megittuk mindketten a férjemmel.
... Friss vagyok. Ma is lesz dolgom bőven. Borsó leves maradt bőven, majd veszünk kiflit, és pupácska (mákos guba) lesz ma a második a férjem kívánsága miatt. Bár ezt a fiam és én is szívesen megesszük.
Már a tea is elkészült a reggelihez, bár még jó forró... igaz, hogy még úgyis egy kicsit később eszünk.. Csak a fiam kezdi majd el a munkát itthon 3/4 8-kor... mert akkor kezdődik a munkaideje...
De hozom a kávékat is természetesen:

Sziasztok.
Na, én jól elfáradtam, pedig lassan mehetek dolgozni. Átültettem 10 cserép orchideát,még volt más is amit átültettem,takarítottam egy kicsit, főztünk a kutyáknak, ebédeltünk és indulhatok is.
Margitka.
Köszi a kávét, elvettem egyet. Mi is borsó levest kaptunk és rakott kel volt mellé.
Ti is kidolgoztátok magatokat, lehet pihenni egy kicsit.
Szia Lia!
Hát az nem semmi! Ennyi orchideád van! Ha mindet átültetted, csodaszépek lesznek majd az új földben, az biztos! ![]()
Akkor ma is jó sokat dolgoztatok már otthon! Megérdemelnéd, ha a dolgozóban egy picit lazább lenne a napod!
Az ebédetek is finom volt ma is. ![]()
Mi is túl vagyunk már a pihenőn. A pupácskát a férjem temészetesen mákkal ette, a fiam is, de én túrót, tejfölt és reszelt sajtot is reszeltem rá. Aztán újra sütöttem túrós batyukat is vajas, leveles tésztával. Aztán még lesz egy adag sós sajtos rúd is. Már összegyúrtam, mindjárt kisodrom a tésztát, és vágom is szét a derelyevágóbval... Ha ezzel kész leszek, utána már pihenés következik.
De itt egy kis kóstoló a batyukból:

Én elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Jöttem kóstolóért, nem bánom hogy késő van
Margitka.
Nagyon guszta lett megint minden, lehet sütök majd én is, Zsombornak nagyon ízlett.
Szerencsére nem voltak túl sokan, inkább az oltásokra jönnek. Érződik hogy szünet van még. Holnap is dolgozunk, már többen bejelentkeztek.
Pihenjetek jól.
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Ma már péntek van, sok erőt kívánok a benti munkákhoz! Örülök, hogy bejött a sós aprósüti! Ma is akarok majd délután egy adagot sütni... Este a munka után Gábor is jön ma haza. ![]()
Most elég jól aludtunk, talán csak egyszer ébredtem meg, ránéztem órára, de utána mindjárt aludtam is tovább. Majdnem 6 óra volt, amikor felébredtem. A férjem már megfőzte a finom kávét, mindjárt ihaom én is. 
Jelenleg ugyan hideg nincsen, de eső várható ma is sajnos... Most még csak 6 fok van, és 13 foknál nem is lesz még ma több...
Ma hozzuk haza a megrendelt koszorúkat és a krizantémokat is. Aztán majd a temetőkbe is visszük a mécsesekkel együtt...
Ma főzni is kell bableves lesz, és majd főzök rizskókot, és hozzá pudingot is. Sütik vannak, de majd még meglátom, hogy mi legyen, este egy kis adag muruc megint készült, majd ma vágok fel belőle... Ez a kókuszos süti is nagy kedvenc lesz is. ![]()
Hozom a kávékat is természetesen ma is:

Sziasztok.
Hazaértem szerencsére jó napunk volt, csak az oltások miatt jöttek, igazolásokat írtunk.
Margitka.
Én ma korán ébredtem, el is indultam munka előtt a Sparba, Lidl-be. Délután az Obi- ba voltam, még vettem orchidea földet mert van ami még most virágzik, majd azt is átültetem.
Vettem még a kaktuszoknak is, igaz elég soktól megszabadultam, de ami maradt azt majd átültetem.
Itt csepereg az eső,nem lehet kint csinálni semmit.
Finomat főztél, a rizskókot most egész megkívántam.
Lehet a hétvégén sütök buktát,találtam a hűtőben finom szilvalekvárt.
Lapok Previous 1 … 1,335 1,336 1,337 1,338 1,339 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás