Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem csak a géphez... Mostanában korábban elálmosodok este.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,330 1,331 1,332 1,333 1,334 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem csak a géphez... Mostanában korábban elálmosodok este.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este elaludtam a tévé mellett, arra ébredtem, hogy már a férjem lekapcsolta, de a szememen volt még a szemüvegem.. na akkor gyorsan leraktam és szerencsére hamar elaludtam... Majdnem 6 óra volt most, amikor megébredtem reggel.
Ma ki szeretnénk használni, hogy nem esik az eső, a kinti munkákat jó lenne befejezni...
De még sötét is van... először is igyuk meg a frissítő kávénkat, hiszen már készen is van.

Nagyon szívesen hozom a későbbieket is:

Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Elteszem majd későbbre! Itt ma szép idő lesz ki is használom, a gépem már dolgozik ágyruhákat tettem be.
Nektek is jó munkát mára, lehet a kertben dolgozni. Nekem még mindig elég sáros a kiskert oda nem tudok menni.
Szia Ilona!
Csodás rózsás képet hoztál mára! Nagyon szépséges! 
Ma épp csak elkerültük egymást, mert kimentünk a kertbe. Kiszedtük végre a maradék zöldséget. Még hagyom egy picit száradni a napon, aztán ledörzsölgetem a földet róla... Csak épp a zöldjét szedtem le... Abból meg vittem az egyik régi ismerősömnek, mert a napokban hívott telefonon, hogy nem bújt elő az idén náluk a zöldség, és kérte, ha van, vigyek majd zöldet, ha kiszedjük. Na a férjemet megkértem, és kocsival elugortunk, csak a kapujára akasztottam a kis neylon szatyorral. Amint hazaértünk azért felhívtam, hogy tudjon róla. Nagyon örült neki! ![]()
Nálatok is biztos már ki lettek teregetve az ágyruhák, bizony ez az idő nagyon jó a mosásra, és a kinti teregetésre!
Mi majd ebéd után hozzuk be a zöldséget, addig száradhat... Különben itt is elég sáros a föld, de ha újra jön majd az esőzés, amit jósolnak, akkor bizony jobb, ha már túl vagyunk ezen a munkán is... Most viszont jól esik leülni...
Lassan lehet az ebédhez tálalni.. Még egy kis hajdinát is készített a férjem a mikróban, mert a bulgur hármunknak kevés ami maradt... de lecsós virsli az van bőven. ![]()
Kukucs... 
Végre a zöldséget mind elrendeztem, átválogattam, szépen leszáradt a sáros föld róla a napon... A pincébe levittem egy jó nagy neylon szatyorral... a nagyobbakból... A kisebbeket behoztam egy tállal, majd azokat megpucolom, úgy, mint múltkor a sárgarépát is szedéskor, és rakom be a fagyasztóládába... mert ugye később fonnyadtan már nehézkes is lenne... Most egy kis pihenő jön, ez már jól is esik...
Azért megjegyzem, hogy nem bánnám, ha ez az idő tovább így maradna... olyan jó volt odakint nyüzsögni... ![]()
Sziasztok!

Margitka!
Ma csak egy kis tojáslevest főztem, mellérakott krumpli volt. Közben hívott Laci fiam vele jól elbeszélgettünk. Mesélte, hogy Ibolya lovagolni tanul és nagyon jól megy. Küldött is egy pár képet róla.
Még csak most rámoltam össze a konyhában. A férjem lepihent egy kicsit. Már alakul, csak este kezd egy kicsit köhögni mikor lefekszünk. De ez már nem vészes. Már nem tüsszög.
Itt ma nem volt jó idő, kicsit sütött ki a nap és nagyon hideg szél fúj, a ruhák nehezen száradnak a teraszon. Nem lett olyan jó idő, mint amit mondtak!
Összeszedtem megint annyi körtét hogy lesz kb 8 üveggel most fogjuk csinálni.
Olvasom, hogy Ti is szépen haladtatok a munkákkal. Jó helyen van a zöldség, majd megszárad és mehet a helyére.
Sziasztok.
Itt vagyok én is,elviselhető volt a mai napunk,azért volt munkánk bőven. Munka után postán voltam,szerencsére nem voltak sokan.
Sikerült pihenni is egy kicsit,jól esett nagyon.
Margitka.
Ügyesek voltatok,most már jó helyen van a zöldség,az ismerős is örült a kapott ajándéknak.
Ilona.
Te is szorgoskodtál ma,jó idő volt a ruhák meg is száradtak.
Sziasztok újra! 
Ilona!
Látom, hogy megint itt a gyönyörű csokor az őszi virágokból! ![]()
Finom volt a mai ebédetek is. Te is elbeszélgettél ma a fiadékkal... Aranyos lehet Ibolya a képeken, és ügyes is, ha már most elkezdett lovagolni! 
Örülök, hogy jobban van már a férjed, majd csak rendbe jön, de vigyázzon magára!
Nálunk is szebb idő volt tegnap, de a lényeg, hogy legalább az eső nem esett...
Hú még mindig körtéztek? Elkészültél vele ma? ... Sok van még a fákon? 
Ma nagyon beindultam, elkezdtem délután a kisebb zöldségeket pucolni.. egy ideig haladtam is, de jött megint egy telefonhívás... és az is elnyúlott majdnem 1 óra hosszáig.. így abbamaradt a zöldség elrakás.. de amit addig a hívásig pucoltam, ráöntöttem egy tiszta konyharuhára, majd amikor jól megszáradt, összevágtam, és neylon zacskóba tettem, és beraktam a fagyóba a sárgarépa mellé... de előtte megmértem.. ez most csak 20,5 dkg lett... na majd folytatom holnap... Ez már nem fonnyad el, nem lesz kidobva. ![]()
Lia!
Akkor a mai napod is elviselhetőbb volt, ez azért jó hír... Nekem meg holnap lesz megint elintézni való a városban majd....
Jól teszed, ha szakítasz időt a pihenésre!.. Már mi is hozzászoktunk, bizony naponta kell egy kevéske idő erre is... aztán utána jobban megy a munka. 
A vacsorán túl vagyunk. Rendet raktam már utána.... Most már elköszönni jöttem vissza a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A szokásos ébredés megtörtént, és már a frissen főzött kávéinkat is megittuk.

Mára van bableves még, de én egy kis rántott tojásos levest főzök talán magamnak... de a bablevesből is ehetek egy keveset, mert van bőven... na majd meglátom... Másodiknak pedig köleses császármorzsát készítek.
A mosógépet is beindítom mindjárt... mielőtt lejöttem az emeletről, megfeledkeztem róla, csak a szemetes hoztam le fentről a kukába, mert ma van a szemétszállítás nálunk... Már ki is vittem a kapu elé, amikor indult a fiam Pestre a vonathoz...
Még körülnézek a levelezésben, és kezdődhet a mai nap... már csütörtök van.
Kicsit hűvös a reggel, de ez természetes már. Viszont nem esik az eső és a szél sem fúj. Jelenleg 4 fok van, és ha igaz, akkor ma 17 is lehet napközben.
Akkor hozom már a következő kávékat is:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét,lassan a második is aktuális lesz.
Vásárolni voltam,a fiam elvitte az autómat vizsgázni.
Déliután munka,talán a jövő hét nyugisabb lesz a szünet miatt.
Szia Lia!
Remélem, hogy sikerült mindent megvenned a délelőtti vásárláskor. Gondolom, hogy kocsi vizsgáztatása is megtörtént már. Akkor délutántól jó munkát még! Holnap meg úgyis ünnep lesz és nem kell dolgozni.
Én is kihasználtam a jó időt, a mosógép kétszer is ment ma, szépen száradnak odakint a ruhák! A férjem is odakint szorgoskodott... mindig megállapítjuk, hogy sosem fogy el a munka...
Ma csak a köleses császármorzsát dobtam össze, de jó sokat, maradt délutánra is. Ezt a fiam is szívesen megeszi, ha este megjön, akkor ehet belőle Ő is... Én nagyon nagyon szeretem. Most őrölt fahéjjal, nyírfacukorral szórtam meg, és csorgattam rá egy kebvés szőlő dzsemet is. ![]()
Most pedig lassan kezdjük majd nézni a sorozatot is... azalatt pihenhetünk. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,330 1,331 1,332 1,333 1,334 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás