Válasz: Társalgás
Az ételmaradékot,ha olyan a kutyáknak adjuk,ha nem tudjuk, akkor van a régi emésztő gödör,amibe már nem megy a szennyvíz a csatornázás óta,oda tesszük.
Kint a nagyfiaméknál annak is van külön kis kuka,amit hetente visznek el.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,326 1,327 1,328 1,329 1,330 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Az ételmaradékot,ha olyan a kutyáknak adjuk,ha nem tudjuk, akkor van a régi emésztő gödör,amibe már nem megy a szennyvíz a csatornázás óta,oda tesszük.
Kint a nagyfiaméknál annak is van külön kis kuka,amit hetente visznek el.
Lia!
A komposztáló gödör nekünk is elég nagyra lett kiásva annak idején, oda még sok mindent kiönthetünk mi is, aztán be lehet takarni földdel... Ami régen volt nekünk emésztőgödör, azt már mi is megtöltöttük rendesen...
Na az is egy jó megoldás, ami kint van a fiadéknál, hogy ha hetente elviszik. 
Ma picit később ebédeltünk. A férjem palacsintát kívánt, bár bőven maradt rakott krumpli is mára.. de mivel megígérte, hogy ki is süti és betölti, csak keverjem be... hát én szótfogadtam... Ő egyet meg is evett ebéd után.. én és Fecó nem bírtunk enni a palacsintából, de majd uzsonnára jó lesz. ![]()
Viszont én meg sütöttem ki sós-vajas kifliket. Finom is volt a hagymaleves mekllé. Amikor a húgomnál voltunk, megdicséretem amit sütött, és leírta a receptjét is neten keresztül... ma sütöttem meg először én is. Egyszerű, gyors és finom. Most van ebből is még:

Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Sajnos én sem láttam, de most sem tudom, hogy kell megcsinálni!
Igyekeztem jönni, de nem tudtam hamarább. Itt egész nap esik az eső, most is olyan áztató, a boltba is kerékpárral mentem 11 óra után, hát eláztam egy kicsit.
Most állítom össze a franciasalátát holnapra. Legalább összeérik egy kicsit. de a krumplit rendesen odaégettem, mert csengettek és megfeledkeztem róla. Azóta már készen van a másik. Nem az én napom, nem sikerül semmi úgy, ahogyan szeretném! Nem sokat aludtam az éjjel, nem tudom mi volt velünk, a férjem is sokat mozgolódott!.
Köszi, már kicsivel jobban van hogy issza a neocitránt!
Sütöttem egy sütit, osztrák recept nagyon finom, majd hozom a kóstolót, de meleg nem tudom szeletelni.
Finom ebéd volt Nálatok is, a palacsinta jöhet mindig, azt mindenki szereti!
Lia!
Koszi, kicsivel jobban van, de ma még issza a neocitránt. Jobbulást a férjednek is! Kint én sem tudtam semmit csinálni, mert esik az eső! Remélem már holnap jobb idő lesz egy kicsit, hogy a garázs bejárathoz hozzam a virágokat. Tiszta víz minden, nem szeretem így mozgatni, mert én is csurom vizes leszek tőle!
Szia Ilona!
Aranyos vagy, hogy ilyen rosszul sikerült nap után is hoztál nekünk virágot! Gyönyörű ez az őszi virágos csokor!
Ha jól emlékszem már Neked is törölte a férjed az előzményeket a gépedről... Ő biztos meg tudná csinálni... De a mai kávékat remélem már látod! 
Nálunk is olyan szomorkás az idő, de nem esett egész nap, viszont nagyon borús... ilyenkor még a hangulatunk is rosszabb... Ha eláztál, akkor remélem, hogy amint hazaértél át is öltöztél száraz ruhákba! Nehogy Te is lebetegedj ám!... na és még a krumpli is odaégett??! ... Ez tényleg nem a Te napod! 
A Neocitrán biztos jó lesz, csak ne hagyja abba a férjed! További javulást Neki! Talán majd most éjszaka már jobban tudtok mindketten aludni! 
Kíváncsivá tettél azzal a sütivel, amit sütöttél, majd hozzál belőle, ha szeletelhető lesz! .. Addig is még van kifli, és palacsinta is... nekem üresen, mert mindig kitalálom, hogy mivel töltsem:

Margitka.
Ügyesek vagytok,összedolgoztatok finomság készült Nálatok is.Nálunk cserekereskedelem volt,adtunk Szabolcséknak sült kolbászt,nekünk sok lett volna,kaptunk érte tiramisut. ![]()
Sajnos megint nem látom a képeket,a telefonon írogatok, töröltem az előzményeket,de úgy sem jó,majd bekapcsolom a nagy gépet.
Ilona.
Sok minden történt veled ma,lényeg hogy nem lett nagyobb baj. A sütire én is kíváncsi vagyok.
Lia!
Akkor jól jártatok Ti is a csere-akcióval! De gondolom Szabolcsék se tiltakoztak! 
Sajnálom, hogy nem látod a képeket. Én telefonon nem is kezdek el netezni soha, mert még a betűket se nagyon látom elolvasni... írni meg nem is próbálkozok... De tulajdonképpen a férjem laptopjától is tiltakozok, ha valamit mutatni akar... mindig mondom, hogy inkább küldje át nekem a gépre! ![]()
Margitka!
Bekapcsoltam a nagy gépet,így látom a képeket,a kiflit és a palacsintát is,guszta nagyon.
A telefont használom inkább,jobban kéznél van,a laptopot inkább munkához.
Lia!
Örülök, hogy a nagy gépen mindent meg tudsz nézni! ... Ez úgy van, hogy ki mihez is szokott... Meg talán a szemed is jobb, ha a telefonnal ilyen jól tudsz netezni! Mindig csodálkozok a gyerekeken is, hogy a telefonukon mennyit neteznek...
De én sem szeretek változtatni... talán egy kicsit már a megszokás híve lettem. Nekem így az egyszerűbb már. ![]()
Margitka!
Nem a szemem, a szemüvegem jó.
Nélküle semmit nem látnék.
Ha már bekapcsoltam a gépet, dolgoztam egy kicsit, még így szombaton is van mit intézni.
Lia!
Az valóban nagyon fontos, ha jó a szemüveg. Én bizony nem szeretem használni, napközben nincs is rajtam, csak ha a géphez ülök, vagy valamit el szeretnék olvasni az újságban...
Ügyes voltál, ha még szorgoskodtál is a gépeden... Úgyis Rád várt volna ez a feladat, igaz! 
Sajnos nekem kell, állandóan, távolba is, olvasni is.
Igen, ha most nem csinálom meg, hétfőn kellett volna, de így is lesz mit csinálni biztosan.
Közben ettem egy almát és sajtot, nagyon szeretem így együtt.
Lehet, hogy nekem is meg kellenbe szokni a szemüveg viselését, de nagyon nagyon nem bírom elviselni az arcomon...
Most, hogy említed az almát, én is megkívántam... mostanában este mindig eszek egyet én is. ![]()
Na és milyen sajtot ettél az almával, keményet, vagy puhát? 
Lapok Previous 1 … 1,326 1,327 1,328 1,329 1,330 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás