Válasz: Társalgás
Kukucs... 
Na megjöttünk Székesfehérvárról, mert ma oda is elmenetünk, volt egy kis elintézni valónk... Aztán ott bementünk a Lidl-be is hazafelé, hát alaposan bevásároltunk, mert ugye sok minden "megérte!" ... mivel akciós volt és jó áron...
Szerencsére nagyon szép idő lett délutánra, jó volt így közlekedni... aztán igyekeztünk is haza... De amikor itthon elpakoltam, már a férjem beállt a kocsival a garázsba, és felbontott egy üveg sört, és jóízűen kortyolgatta... na akkor jutott az eszembe, hogy csak megfeledkeztünk a krizantémokat megrendelni, pedig a párhuzamos utcán jöttünk haza, amikor a sztrádáról lejöttünk... 
Na majd holnap elmegyünk délelőtt, remélem, hogy el tudjuk végre intézni a rendelést..
Ilona!
Én is elolvastam párszor, hogy mennyi körtét raktatok el... mondtam is a férjemnek, hogy ez szinte lehetetlen, hogy lehet annyi körtétek?... de látom, hogy csak elírtad! Bocsi, de most olyan jót nevettem!
.. Na de ez a mennyiség is nagyon sok, amit valójában elraktatok!.. és még nincs is vége a számoknak... ![]()
A torták receptjeire is kíváncsi leszek. Kitaláltál valami újat talán? 
Lia!
Végre egy kicsit nyugisabb nap után vagy! Bizony ez nagyon kell már! 
A mai ebédetek is finom lehetett. Elég jól variálják. ![]()
Nálunk is már a fagyasztóba pakoljuk a gyümölcsöket. Mi is ritkán eszünk kompótot, de a szószok mindig kapósak.
Hú de finomakat rendeltél!