Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Itt is esett az eső éjjel is és nappal is. Tegnap jó későn fogtunk hozzá a körtéhez. Alig hogy elkészítettem a fazekat, kést stb. hívtak a gyerekek és bizony vagy 2 órát beszélgettünk. Utána kezdtünk csak hozzá fél négykor. Azért lett megint 11 üveggel, és hat órára már el is voltak pakolva szépen letakarva , ma már eltette a férjem a helyükre.
Ma a férjem összeszedett 20 üveget a következő adaghoz. Délelőtt elment az idő, mert a másik bejárathoz szerelte fel a lámpát. Oda a létrát ki kellett biztosítani mert a lépcsőre tette, hogy elérje mikor szerelni fog. Ott voltam mellette ne legyen semmi gond, meg ne csússzon. Az is készen lett. El is ment az idő. Ebéd után be kellett menni a postára, boltba kenyeret venni. Most sütőtököt tettem oda még a múltkor vettem megkívántam az sül.
Szerintem ma már nem fogunk hozzá a körtéhez, ma nincs már kedvem.
Ó de gyönyörű a szőlő termés, most megkívántam, ahogy látom a képet! El is hiszem, hogy nehéz megállni ne együnk belőle!
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Szép hétvége volt! Az ország tortájából is kaptatok, biztosan finom volt!