Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Már ma háromszor ültem volna ide a géphez de mindig megzavartak. Nagyon szorgalmasak voltatok ma Ti is. Hű de jól néz ki megint ez a dzsem! Finom lehet, ha megint csináltatok. Akkor bejött ez a dzsem eltevése is.
Ma én is reggel takarítással kezdtem a napot. Annyira szép volt az idő, hogy rendesen belelendültem. Még a lakásban lévőm összes virágokat is letusoltam, aztán visszaraktam a helyére. Nem kellett főzni, amit csak beterveztem el is lett végezve.
Közben a férjem villanyt szerelt. A teraszra rendeltünk érzékelőket és azt szerelte fel, közben kicsit kellett segíteni .
Még nem írtam, de észrevettük, hogy az drágálatos idegen macskák nekünk se kutya se macska, a teraszra járnak. Ezzel nem is lenne gond, de a kinti ajtót, ami nem volt olcsó minden reggel le volt pisilve. Nem tudtuk, hogy mi lehet, de rájöttünk. Most megpróbáltuk ezt a módszert,a nagy fény lehet hogy zavarni fogja és nem mernek feljönni a teraszra.
A második szomszéd még régebben mondta hogy náluk ez van, nem akartam elhinni. Borzasztóan mérges volt büdös volt az ajtó, ő mérget fog kirakni, mert nem tudnak már mit csinálni. Na ezt nem akartuk, de valamit azért kezdeni kell.
Hogy beválik-e nem tudom, mindig van valamin bosszankodni, nem elég a szomszédban a kutya csaholása még ez is!
Közben vendég is volt kicsit azzal is elment az idő. Azért örülök, hogy amit akartam megcsináltam. Még mostam is a rövidnadrágokat, amiket már eltettem jövőre. Még vasalás van azt még most megcsinálom. Sütni akartam rétest de elmaradt ez nem félrt bele a mai napba, majd holnap.
Lia!
Nektek legyen nagyon szép hétvége a barátokkal! Szép időt fogtatok ki érezzétek nagyon jól Magatokat!