Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét,most én sem aludtam valami jól,a derekam nem az igszi.Készülődöm én is,majd jövök.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,318 1,319 1,320 1,321 1,322 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét,most én sem aludtam valami jól,a derekam nem az igszi.Készülődöm én is,majd jövök.
Szia Lia!
Reggel megint épp csak elkerültük egymást. Mi negyed 9-kor már indultunk a férjemmel Székesfehérvárra, mert ott volt elintézni valónk. De sajnos nagyon későn, 12 óra után értünk csak haza.
... Az ebéden már túl vagyunk, és pihentünk is utána... De sajnos fejfájásom lett, ami elég nehezen akar elmúlni...
Mostanra valóban nagyon szép idő lett, már 22 fok van árnyékban. De egyelőre nem kezdek bele semi munkába sem...
Sajnálom, hogy a derekad már megint rendetlenkedik... Rossz lesz így a munkahelyen is helyt állnod! Jobbulást kívánok! 
Elviselhető napunk volt ma,időben végeztünk is.Elmentem vásárolni,egy pár dolog hiányzott.Ebédre borsó levest, és töltött paprikát kaptunk.Finom és bőséges adag volt.A férjem főzött a kutyáknak,több napra szoktunk és lefagyasztjuk, így csak elő kell venni.
Margitka!
Sajnálom,remélem azóta már elmúlt a fejfájásod.
Szerencsére bejáródott a derekam,bent sem volt most olyan nehéz a munka.
Lia!
De jó Neked, ha így sikeredett a mai napod! .. Mi is szerettünk volna belépni a Lidl-be, miután végeztem, de addigra nagyon fáradt és éhes is voltam... pedig mellette jöttünk el hazafelé... Bár vittem magammal szendvicset, és még kávét is, de inkább hazajöttünk. Így is elég későn értünk Martonba... Nagyon finom ebédet kaptatok ma is, érdemes ezt befizetnetek!
... A férjed is ügyes volt, hogy a kutyakajákat így előre megfőzte... ez jó is könnyebbség, ha etetés van...
Na végre elmúlt a fejfájásom, bár elég makacs volt... Most már épp uzsonnázni készülünk, csak előtte bekukkantottam ide. Ja, és írogattam a Skype-re Gábornak és ... Neked is! Örülök, hogy már a derekad is jobb! 
Margitka.
Örülök hogy jobban vagy,pihend ki a mai napot.
Tényleg nagy könnyebbség hogy hozzák az ebédet,finoman főznek és elég az adag is bőven.A férjem sem eszik annyit mint mikor főztem,mindig púpozott volt a tányér,de most annyit eszik amit küldenek ée elég.A súlyának is jót tesz.
Lia!
Köszi, estére teljesen elmúlt a fejfájásom... Én szót is fogadtam. Már délután nem csináltam semmit sem. De azt hiszem, hogy este megint korábban lepihenek ma is, hátha most már végre jobban tudok majd aludni éjjel...
Ami a főzést illeti, bizony mi is két naponta főzünk már csak legtöbbször... mindig van valami maradék, így könnyebb itt is, ha csak egyfélét kell csinálni.
Ha elég, amit kaptok, akkor meg főleg jó ez a megoldás Nálatok! ![]()
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Hasonló volt az éjszakám, mint az előzőek.... Aztán 5 óra után már nem is bírtam tovább aludni... Körülbelül 6 óra felé meg nagyon hosszú ideig volt szirénázás, mentek az autók, gondolom mentők, rendőrség.... nem is tudtunk visszaaludni... de jó sokáig hallottuk a szirénákat... 
Aztán le is jöttünk. Már a reggeli kávénkat is megfőzte a férjem, meg is ittuk mind a ketten.

Majd a reggeli után átmegyünk a boltba, kenyér kell és gomba, mert gombás levesben egyeztünk meg. Ma és holnap a nagy fiam is itthonról dolgozik, majd csak pénteken megy be Pestre...
De hozom először a kávékat:

Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Későn értünk haza ezért nem jelentkeztem. Remélem már jobban vagy és nem fáj a fejed. Nekem is kell menni a boltba, mindjárt indulok, csak bejelentkezek, hogy itthon vagyunk. Én is gombát veszek, mert bakonyi húst fogok csinálni mára. Megint körtézünk, megérett egy pár üveggel lesz megint.
Jó volt megint egy kicsit a gyerekeknél!
Lia!
Remélem Te is jobban vagy és nem fáj már a derekad!
Szia Ilona!
Ó de csodás rózsacsokorral jöttél vissza! Köszönjük szépen! 
Köszi, már estére elmúlott a fejfájásom, ma már nincsen semmi gond. A reggeli után már voltunk a Tesco-ban, és utána a kertből is hoztam be sárgarépát a gombalevesbe. Épp most lett kész a leves. Mindjárt csinálom a töltött paprikát, csak egy picit bekukkantottam ide is.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a gyerekeknél! Most válaszoltam a Skype-n is.
Remélem kaptál Te is gombát! Neked is jó főzést, és kompót főzést! ... 
Sziasztok.
Ma húzós napunk volt még szerencse hogy van lazább napunk is időnként.Későn is értem haza,ebédünk,brokkoli krémleves és vadas volt.
Megnyírtam a férjem haját,most már csak pihenés lesz.
Margitka.
Finomat főztél Te is,jó hogy tud otthonról is dolgozni a fiad, nem kell minden nap mennie.
Nincs valami jó idő,most éppen csepereg az eső.
Ilona.
Köszi,jobb a derekam,csak nagyon fáradt lettem mire végeztünk ma a munkával.
Jó hogy tudtatok egy kicsit a gyerekekkel lenni.
Sziasztok!

Margitka!
Örülök, hogy minden rendben van és jobban vagy Te is! Én is jobban vagyok háromszor vettem be a neocitránból, az jót tett.
Sikerült mindent vennem reggel. Szép gombát kaptam. Finom lett a mi ebédünk is. Holnapra habart bablevest főzök, mellé lángos,vagy palacsinta lesz.
Ti is ügyesen bevásároltatok.
Befőztünk 10 üveggel körtét. A férjem a füvet is lenyírta, elég sok munkát elvégeztünk eddig. Itt most esett az eső egy kicsit. Ma szerintem már csak pihenés lesz. Ja még a zellert fogom a fagyra bepakolni, mert kaptunk a szomszédtól. Van nekem is egy kevés, majd még abból is teszek el télire.
Lia!
Örülök, hogy Te is jobban vagy! Finom ebédeket kaptok, érdemes volt rendelni.
Itt is esedékes lenne már a férjem haján igazítani, de valahogy most nincs kedvem hozzá.
Bizony nagyon jó volt megint egy kicsit együtt lenni. Mondják is mindig mind a két fiam, minek vagyunk még itt, el kellene adni a házat. Nincs is itt már senki, nem köt ide semmi, inkább már közelebb mennénk jobb lenne. De elpocsékolni nem akarjuk, ennyink van, ha jó pénz kapunk érte akkor elmegyünk ezt meg is beszéltük.
Szia Lia!
Ó Te szegény, akkor fáradtan értél haza!
... Az ebédetek ma is nagyon finom! ![]()
A férjednek is jó, hogy meg tudod nyírni... Nálunk is én vagyok a házi fodrász... De lassan már nekem is be kell jelentkezni a fodrásznőmhöz, bár már nem akarok nagyon rövid frizurát, hiszen jön a hidegebb idő...
Most uzsonnáztunk 3-an, a fiamnak is letelt a munkaideje, ha bent dolgozott volna, akkor csak 6 órára érne haza.. most meg csak lejött az emeletről a szobájából...
Itt is hasonló az idő, már ebéd után egyre jobban borult, és elkezdett esni az eső, úgy látom, hogy egyre jobban... és csak 12 fok van odakint... ez az a nem szeretem idő... 
Lapok Previous 1 … 1,318 1,319 1,320 1,321 1,322 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás