Válasz: Társalgás
Margitka.
Nehéz is megállni hogy ne együk ha finom valami,lényeg hogy rendban hazaértek.
Holnap 11-már bent vagyunk,nem sok mindenre van időm,nem is szeretek belefogni semmi nagyobb munkába.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,317 1,318 1,319 1,320 1,321 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Nehéz is megállni hogy ne együk ha finom valami,lényeg hogy rendban hazaértek.
Holnap 11-már bent vagyunk,nem sok mindenre van időm,nem is szeretek belefogni semmi nagyobb munkába.
Lia!
Én is így vagyok a szőlővel... nem vagyok nagy édességkedvelő, de gyümölcsöket imádom. Az almát és a szőlőt is megtalálom a kertben... bizony mindegyiket nagyon szeretem. Sajnos tényleg nagyon nagyon nehéz ellenállni... az idén meg különösen finom mindegyik. ![]()
Akkor tényleg nem sok időd lesz a vasalás után... Jobb is, ha mást nem is csinálsz. Legyen nyugodt napotok, vagy legalábbis egy kicsit jobb, mint az előzőek... 
Most nézem, hogy mennyi már az idő.... Az előbb megint bűnöztünk egy kicsit... Mondjuk a férjem ehet nyugodtan szőlőt is... Én meg csak pár szemet ehetnék... de azért ezt nehéz betartani...
Na el is köszönök, mert lassan megyünk fel fürödni. 
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Már megint sokszor fent voltam éjszaka... Most is telihold van... lehet, hogy ez zavar az alvásban?
Ebédünk maradt mára, így csak majd holnapra kell valami másodikat kitaláln9i, mert leves az lesz még. Talán majd tésztát főzök ki, és valamilyen paradicsomos szósz lesz hozzá.
Mosni is kell ma. Mindjárt bepakolom a mosógépet, csak előbb megiszom a frissítő reggeli kávémat.
Természetesen hozom a többi kávét is:

Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok.
Margitka.Köszi a kávét.
Szerencsére jól aludtam.
Intézem a benti munkát,amit tudok,munka előtt.
Szia Lia!
Én most teregettem ki az udvarra.
... amikor elkezdtem szépen világosodott... De eléggé bizonytalan lett mostanra az idő... Hideg nincsen, de nagoyn felhősödik... Lehet, hogy jobbna jártam volan, ha megint a teraszra teregetek ki?
... Na mindegy, majd jobban odafigyelek a ruhákra...
Akkor Te kipihentem kezded a munkát otthon és majd a munkahelyeden is! 
Kukucs... 
Ma a kertben szorgoskodott a férjem. Szétszedte a maradék zöldbabsátort, már úgyis csak poloskákkal van tele, hiába virágzik, nem termett volna. Aztán szedett még szőlőt, és ma is lett 10 liternyi must. A szőlő szemezésében már én is besegítettem. De előtte ma is varrtam egy másik szatyort, amiről a kreatív topikba beteszem a képet is.
Mostanra itt nagyon szép idő lett, a kimosott, kiteregetett ruhák szépen száradnak. Árnyékban 22 fok van. 
Hazaértem én is,szokásos pörgős napunk volt.
Ebédünket most ettük meg,karfiol leves és gombapörkölt nokedlival volt.
Szerencsére munkát nem hoztam haza
Margitka.
Láttam,nagyon ügyesen megoldottad a zsákok varrását,szuper jók lettek.
Lia!
Azért az nagyon rossz lehet, ha nem tudtok időben ebédelni... Most gondolom, hogy akkor alaposan bekajáltatok. Ahogy olvastam, ma is nagyon finomat kaptatok. Váljék egészségetekre! ![]()
Pont akkor voltál a fórumban, amikor mi uzsonnáztunk. Szerencsére az eső jót tett a paprikánknak, még most is tudunk szedni... a poloskák csak a paradicsomot szállták meg, azt már muszáj is volt kitépni régen... De a paprika héja ugye kemény, és azt nem bántják.
Meg is jött a kedvem a varrogatáshoz... majd, ha már kint nem lesz annyi dolog, újból nekiállok... neccháló is van üres... lesz ismétlése a mainak!
Viszont én délután megmostam a hajamat, nem akartam este, mert, ha nem szárad meg teljesen, akkor elfekszem hátul... Meg szuper idő is volt, utána még a napon sétáltam a kertben. Na és a szuper időnek köszönhetően a ruhákat is behoztam már ebéd után, minden meg is száradt! 
Margitka.
Sajnos ez az össze vissza munkaidő nem jó,bent nincs idő enni,sokszor a folyadék pótlása is gond,de már erre nagyon oda figyelek.
Poloska sajnos itt is nagyon sok van az idén.
Lia!
Az evés sem mindegy... de valóban a folyadékbevitel nagyon fontos mindenkinek! Este még ettem egy kis laza müzlit, már mást nem kívántam.
Most fürdik a fiam, utána én következek. Ma talán egy kicsit korábban lepihenünk, hátha jobban tudunk éjjel aludni... Reggel meg úgyis fel kell kelni 6 óra körül, ahogy mindig. ![]()
Most már elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Azért most sem sikerült végigaludni az éjszakát... 6 óra előtt már le is jöttem. Kinéztem már, jelenleg kellemes a levegő. Most nem fúj na szél, 10 fok körüli a hőmérséklet, és 22 lehet napközben. Ha igaz, akkor napsütéses napunk lesz ma. Épp most mondják a tévében.
A férjem most főzi a kávékat későbbre is... Ő már ivott is egy pohárral.
Hozok ide is természetesen:

Lapok Previous 1 … 1,317 1,318 1,319 1,320 1,321 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás