Na bekukkantok most már én is!
Látom, hogy Ti is jártatok itt napközben!
Lia!
Ti igazán szorgalmasak voltatok ma is! Finom volt az ebéd is, ahogy olvastam. 
Zsombornak sok szeretettel gratulálok a 2 kupáért!

Nálunk is változott a program. A nagy fiam és a férjem átugortak Érdre kocsival mindjárt a reggeli után, ott volt egy kis elintézni valójuk, de egy óra alatt meg is jöttek. Mivel tegnap engem megkért Bogi, hogy varrjak egy vékony szatyort, amiben majd ha mennek vásárolni, amikor nem lehet neylon zacskókat használni, majd ebbe tennék az üzletben például a vásárolandó a banánt, és más gyümölcsöt, és úgy vásárolnának. Ez átlátható, mert függöny anyagból varrtam. Majd berakom a "Kreaztív" topikba.
Aztán amikor megjöttek a férjemék fogtuk magunkat, és átmentünk 5-en kocsival Velencére a Korzóra sétálni. Szuper idő volt, elég sokan jöttek folyamatosan. Délben még fagyiztunk, és indultunk is haza.
Így kicsit később ebédeltünk, természetesen ma még a teraszon. Gyönyörű időnk volt. Megköszöntöttük a fiamat, ittunk egy kis pezsgőt, mert azt akart... A mandulatorta szuper finom lett, mindenki többször is megdicsérte. Hoztam mutatni a szeletet, hogy milyen is belül:
Aztán pihentünk. Majd szedtünk szőlőt, jó sokat. De a szüret nem lett megtartva, mert még érhet a férjem szerint is. Majd azért holnap jó sokat szedünk a Gáboréknak, hogy vigyenek, mert nagyon finom, és legyen bőven otthon Nekik.

Ilona!
Ma is hoztál egy gyönyörű képet virágcsokorral! Köszi! 
Te is nagyon sok-sok finomságokkal várod a Leviéket! Biztos örülnek majd, ha kapnak belőlük!
Az előbb már írtam, hogy mégsem szüreteltünk, de jó sok szőlőt ettünk, és szedjük folyamatosan...
Ha ennyit sütöttél, akkor remélem, hogy jobban vagy!