Szia Ilona!
Köszi a csokort, igazán gyönyörűséges! 
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakán vagy túl! Vigyázz Magadra! Remélem már jobban vagy! 
Gondoltam, hogy a figurákkal sokat kellett dolgoznod, de a végeredmény szuper lesz! Finom lesz az ebédetek, bármelyikre is esik majd a döntés! 
Mi a férjemmel 9 órakor a reggeli után elmentünk Törökbálintra az Auchanba... sikerült megint alaposan bevásárolni... Még afrikai harcsafilét is kaptunk, szerencsére a kocsiban mindig benne van 1 hűtőtáska...
Ma még csak pár fotó készült a munkákról, éppen benéztem a fórumba, hogy írtál. Gondoltam teszek be 1 képet a délelőtti helyzetről... DE jött a csomagszállító, csengetett... és hozott nekem Ikrényből a húgomtól meglepiket... Mert képzeld, hogy amikor ott voltunk elhagytam a szemüvegem tokát.. és kerestem mindenhol.. Arra nem is gondoltam, hogy a Heni autójában csúszott le az ölemből... ott nem is kerestük... csak a mi kocsinkban és a lakásban náluk...
Volt anyukáméknak egy nagy házassági fotójuk a hálószobájukban. Mivel Heniék vitték el, ebben egyeztünk meg. De arra nem is gondoltam, hogy én is kapok 1 példányt megkeretezve, amit már ki is tettem a polcra mellém.. Nagyon meghatódtam a kísérő levélkéjén is... Ezért egyből hívtam a húgomat telefonon... na aztán jól el is beszélgettünk.
... 
Most már túl vagyunk az ebéden. Következik a pihenőn a sorozat megnézése alatt...1 órakor kezdődik... gondoltam előtte még csak írok itt Neked egy választ.
Ja és fotó az építkezésről ma csak kevés készült, egyet azért teszek be: