Szia Lia!
Az szuper akció volt, nagy mákod van, hogy 2 nacit is kaptál ilyen áron! Örülhetsz is nekik! ... Mi mielőtt Győrbe mentünk, az Auchanban kaptam 2 nacit, egy vékonyabb feketét, és egy szuper minikord csíkosat, az is fekete... de sajnos ezek is 4 ezer Ft felett voltak, de én is örültem nekik, mert pont olyanok, amik tetszenek... akkor kaptam az akciós blúzokat is 1000 Ft-ért, sőt egyik csak 700 Ft volt...
Használjad egészséggel jó sokáig a nadrágokat! 
Finom ebéd készült Nálatok is, egészségetekre!
... A férjem kitalálta, hogy franciasalátát készítsünk a hús és a bulgur mellé, mert az uborkánál az jobb... Valóban a bulgur egy kicsit száraz a hússal.. így nagyon finom lett az ebédünk.. az uborkát majd holnap megcsinálom, beraktam addig a hűtőbe, mert már megmostam... de így nem lesz baja ott...
Ma picit később ebédeltünk, mert a bejáratnál a fiammal elkezdtük javítani a sövényt, metszőollóval... erre a férjem kihozta a szuper sövényvágóját... az aztán jól megdolgoztatott bennünket, mert alaposan levágta.. nem is tudom hány talicskával hordtunk hátra... 6-8-al? ... Na majd a jövő héten összedaraboljuk a géppel...
Gyönyörű napsütéses idő lett, ma már csak pihenni akarunk!