Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Sajnálom, hogy ilyen fárasztó, nehéz volt a tegnapi napotok is. Kitartás, ha ma is kell menned! 
Igen, most már az átültetések is megkezdődhetnek lassan a kertben, majd mi is szeretnénk szorgoskodni. Az eper is szép lesz majd, csak öntözzétek... Mi azt már hoztunk fel a lenti kertből korábban, mert a fiamnak a háza bizony elfoglalta az eper területét... sokat is kellett öntözni, de épp tegnap néztem, hogy szépen megeredtek.
Én éjszaka megint sokat fent voltam. Nem ettünk későn este utoljára, és sokat se, de valamiért nem tudtam aludni... Viszont már 5 óra óta csak forgolódtam, voltam kint a fürdőszobában is... aztán úgy döntöttem, hogy majd ebéd után úgyis mindennap tartunk pihenőt a sorozat nézése alatt, akkor megpróbálok többet pihenni, ha úgy érzem, hogy szükséges...
A nagy fiam most indult el a vonathoz, irány Budapest... ma Ő is dolgozik már... Mivel tegnapra Ő is kért 1 nap szabit, eljött velünk Győrbe, ma nehezebben indult a munkába... de mondtam Neki, hogy kitartás, pénteken úgyis mindig korábban jön haza egy kicsivel...
Jelenleg kellemesen hűs a levegő, 13 fok van itt, eső nem várható, és 24 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Az pont jó a kinti munkákhoz.
A kávénkat is megittuk már.

Hozom a későbbi kávékat is természetesen: