Válasz: Társalgás
Na elkészültem ma 5 darab új maszkkal. Jó lesz, mert ugye naponta mossuk a felvett maszkokat, és a mosás után azért csak lassan elhasználódnak:
Ezek a maiak:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,301 1,302 1,303 1,304 1,305 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na elkészültem ma 5 darab új maszkkal. Jó lesz, mert ugye naponta mossuk a felvett maszkokat, és a mosás után azért csak lassan elhasználódnak:
Ezek a maiak:

Margitka.
Ti is sok mindent intéztetek,a maszkok szuper jók,ügyes vagy.
Sajnos nem megy egyszerűen semmi,ha ott lesz a tégla tudnak haladni,gondolom nekik sem jó hogy nem tudnak dolgozni.
Sziasztok!

Margitka!
Délutánra csak itt vagyok én is! Jó húzós napunk volt ma. Ügyesek voltatok Ti is mindent el tudtatok rendezni! Aztán még maszkokat is gyártottál!
Mi is úton voltunk. Reggel 9 óra körül már bent voltunk Miskolcon. Most értünk haza egy órája kb. Jól elfáradtunk, enni csak pogit ettünk, de már itthon ebédeltünk délután. A második kávénkat is most ittuk meg ahogy megettük az ebédünket. Leves volt tegnaptól de a másodikat most készítettem el. Vettünk húst és rántottam ki egy pár szeletet belőle, uborka salátát csináltam mellé. Jaj nagyon jól esett, most meg a férjem el is szundított. Hát nem mondom elfáradtunk, de már érezzük, hogy egy ilyen bevásárlás intézés után bizony le fel pihenni. Hát jól nézünk ki már. De még egyszer menni kell, mert ajándékot nem tudtunk venni. Húst vettünk és már hazafelé nem akartunk más boltba menni, hiába volt hűtőtáskába betéve. Sietni kellett vele haza, mert 32 fok volt árnyékban itt. A METRÓ-ban megint gyönyörű húsokat sikerült vennem.
Tegnap délután a fogászaton voltam, a megrepedt fogamat csinálták meg. Utána elmentem felköszönteni a fodrásznőmet. Nagyon örült neki, mert előtte felhívtam, hogy egyedül van-e vagy még van vendége. Ketten voltunk kicsit el is beszélgettünk. Finom tiramisut készített, nagyon jól esett.
Nagyon látványos lesz már a ház ha a falazás fog menni. Bizony oda sok tégla kell, amit kamion hozhat. Meglesz az is hamar!
Lia!
Ti is sokat megcsináltatok tegnap. Ha hozzáfogunk nehéz megállni, majd folytatni. Én is azt szeretem amit betervezek meg is csinálom. Természetesen ha csak valami nagyon sürgős dolog nem jön közbe.
Nehéz időszak következik ezzel a vírussal megint igen úgy néz ki! Nincs is kedvünk sehová menni, csak amit már nem lehet elhalasztani azt muszáj elintézni!
Lia!
Alig, hogy elmentek, fél 5-kor a munkások a kis busszal, a fiam is hazaért... Látta a buszt is, épp csak elindultak... Ő is sajnálja, hogy csúszás lesz megint... de ez van... csak jó idő legyen még sokáig. 
De mint kiderült végül, hétfőn jönnek még az emberek, és befejezik az itt lévő téglák felrakását, mert ma nem végeztek... Aztán utána, ha igaz csütörtökön jönnek újra...
Van még ilyen fehér vászon anyagom, egyre jobban belejövök a maszkok gyártásába. Ma gyorsabban is haladtam velük.. ha így alakul a vírusos helyzet, akkor bizony én még varrok! ![]()
Szia Ilona!
Ó ma megint egy gyönyörű őszi képet hoztál! 
Olvastam, hogy Ti is úton voltatok, és a Metróban is jártatok. El is hiszem, hogy aférjed elfáradt, de gondolom, hogynem csak Ő... Te nem pihentél délután?
Nálunk 26 fokot láttam árnyékban délután, ez azért már egy kicsit kellemesebb volt.. a sok 30 felettiből már nekem is elegem van...
Jaj a fogászatra menni nagyon nem szeretek, de ugye a muszáj az nagy úr! ... A fodrásznőd biztos örült, hogy felköszöntötted, ezek után is bármikor jelentkezhetsz nála, ha szükséged lesz rá, igaz! ![]()
A ház építés meg lassan halad, de a lényeg, hogy halad...
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Már itt a hétvége! Szombat van. Szép napot kívánok mára is! 
Elég jól aludtunk most éjszaka, és tovább is a megszokottnál. Csak fél 6-kor ébredtem meg. A szemszen lévő ház hátsó udvarából a kakas kukorékolását is akkor hallottam meg. 
Tegnap a darabolás elmaradt... De ma is csak a paradicsom megfőzése után megyek ki... mert tegnap délután még leszedtük amit lehetett, most már nem lesz sok belőle, de pár liter azért csak összejön...
Főzni nem kell, lehet akkor majd szorgoskodni a paradicsommal és a kinti munkákkal is.
Természetesen már a férjem természetesen megelőzött ma is és megfőzte a reggeli frissítő kávénkat. Meg is ittuk mindketten.
De itt a kávé későbbre is:

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Én nagyon jól aludtam,elfáradtam,minden porcikám fáj.Reggel elmenten a lidl-de,kellett pár dolog,főzök egy ragulevest 2 napra.Nagyon örülök hogy tegnap megcsináltunk mindent,ma és holnap lehet lazítani egy kicsit.
Margitka.
Finom leves lenne abból a kakasból,
Köszi a kávét,lassan jöhet a második.
Akkor szépen szaporodik a télirevaló,jó munkát hozzá.
Jó ez a maszkos videó,sajnos nem mindenki használja,pedig jobb lenne óvatosabbnak lenni.
Ilona.
Sajnos már többször megállapítottuk mi is,nem megy úgy a munka mint régen,hamarabb elfáradunk.
Gyönyörű képet hoztál,micsoda illat lehet ott.
Szia Lia!
Köszi! Szívesen állnék én is ott középen! Micsoda illatok lehetnek most ott! Imádom a levendulát is!
Én is jól aludtam, de már 6 óra előtt felébredtem. A tegnapi vásárlásban elfáradtunk. Még ágyba maradtam egy kicsit, a kávét oda kaptam reggel. Jól is esett egy kis lustálkodás.
Finomat főzöl. Megbeszéltük, hogy megfőzöm ma a húslevest. Lehet hogy eljönnek Leventeék holnap, de ez még nem biztos. mert itt vannak Egerszalókon. A nászasszony oda hívta a gyerekeket mivel nem voltak üdülni együtt ezt kapták. Mind a három család ment már tegnaptól ott vannak.
Csak másodikat kell majd holnap főzni így ha jönnek többet tudunk beszélgetni, mert akkor ebédre lesznek itt.
Egyébként ha szombatra nincs maradék ebéd, akkor elég nehéz főzni csak egy napra, hogy ne maradjon belőle. Most így jött ki, ma húsleves lesz.
Ügyesek voltatok tegnap, ha végeztetek a betervezett munkákkal. Akkor ma csak pihenés legyen!
De jó ez az ebédrendelés és még meg is ajándékoztak egy hidegtállal! Na ez itt nem lenne, hiába rendelsz egész hónapra is!. Ez is egy marketing fogás, de jó ötlet! Mindenki jól jár!
Kukucs...
... Sziasztok! újra! 
Ilona!
Gyönyörűséges fotót hoztál a levendulamezőről, azzal a kecses hölggyel! Nagyon jól mutat!
Én is imádom a levendulát! Ha elsétálok a kertben mellette, mindig eszembe jutsz, hiszen már több fotót is hoztál róla! ![]()
Jól tetted, ha reggel lustiztál, néha igenis kell! ... Ha mennek a gyerekek holnap, akkor jól is teszed, ha a levest ma megfőzöd. Minél több időtök legyen a beszélgetésre!
Lia!
A lidl nagyon jó, én is szeretek ott vásárolni. Jó is, ha tudsz egy kis lazítást a hétvégére beiktatni. Igazán Rád fér!
Korán megfőztük a paradicsomot, most csak 3 liternyi lett, de örülök, hogy ezt is befőztük korán. Már szépen betakarva a hűtőtáskában vannak az üvegek.;)
Bizony szerintem is nagyon fontos a maszt hasdználata, mi el sem indulunk nélküle... ma is rákérdezett a férjem indulás előtt, hogy: " A maszk, ugye kéznél van?!"
Ma reggel óta nem volt időm ideülni a géphez. Mivel ma nem kellett főzni, először átmentünk a férjemmel a Tesco-ba, mert friss csirkemellet akartunk venni... ugyan van valamennyi a fagyasztóban, de az a jó, ha van tartalék... meg kenyér is kellett... Ott megláttam, hogy 740,- Ft-ról 400 -ra le van árazva az alma... gondoltam, veszek 10 db-ot, és ha finom akkor majd visszamegyünk... Tulajdonképpen finom, de itthon kapcsoltunk, hogy már Elvira Majorban is árulhatják az almát.. Na kocsival átmentünk, mert nagyon közel van. Így csak 5-6 perc alatt odaérhetünk. Jól tettük, hogy át,mentünk, mert több áron is volt alma. De most csak 3 kg-ot vettünk. Viszont volt őszibarack is többféle, a férjem a 150,- Ft-osból vett 2 kg-ot. Isteni finom, ez volt a nasi ma az ebéd után: ![]()

Ilyen szép almát kaptunk Elvira Majorban! ![]()

Ez pedig az őszibarack! Hát nagyon nagyon finom édes! Na és magbaválló is! A férjem nagyon örült neki. Már sajnáljuk, hogy csak 2 kg-ot vettünk... De ugye nincsen messze a hely... majd átugrunk hétközben, ha újra kellene... De van itthon most banán is, és a szőlő is szépen érik...
Lapok Previous 1 … 1,301 1,302 1,303 1,304 1,305 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás