Lia!
Ti aztán akkor ma nagyon ügyesek voltatok! ...
Igazán finom volt a mai ebédetek is! Milyen jó, hogy még ajándékba hidegtálat is vittek! Fogyasszátok azt is majd el, váljék egészségetekre! ... Aztán még számíthattok rá a jövő hét végén is! Ez tényleg jó! 
A reggeli után én gyorsan elkészítettem a levest, főzeléket és a fasírtokat is kisütöttem. Így utána elmentünk a városba. Volt bőven elintézni valónk....
Először voltam a Gyógyszertárban, ahol természetesen az utcán ki kellett várni a soromat, 1,5 méterenként álltunk egymás után. Na addig a férjem belépett a szemben lévő zöldségesbe és utána a Vianni üzletbe mosószerért... Majd felmentünk az ABC-be és a Takaréknál is volt elintézni való... Ha már ott voltunk, volt mit venni az ottani volt a zöldségesben is, mert van amit csak onnét szerzünk be... végül a Tescoba is beléptünk hazafelé, már majdnem fél 12 volt, mire hazaértünk. Elrámoltunk...
Aztán ebéd után a sorozat megnézése közben pihentünk ma is.
Mivel ez a vírus nem akar eltűnni, én nekiálltam és varrok még 5 darab szájmaszkot... Aztán így lesz bőven csereberélni, mert ugye a frissítő mosás kell naponta, ha kimozdulunk itthonról... mindjárt varrom rá a fülreakasztós részt...
A munkások jöttek, de mindig van valami ami akadályozza a folyamatos munkát... Ma nem kaptak teherautót a tégla szállítására, ezért csak kis pótkocsi személyautóval hoztak annyit, hogy 1 sort rá tudjanak tenni arra a kátrányos szigetelőre, amit ráragasztottak a betonalapra... Közben kaptak telefont, hogy a Polgármesteri Hivatalnál csak a jövő hét csütörtökére kapnak útvonalengedély ide, mert egy hatalmas kamionnal hozzák meg majd egyszerre a 7 raklap téglát... na megint lesz szünet...
Pedig reggel még úgy tudták a munkások, hogy hétfőn lesz a folytatás...