Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, egyet én is levettem! Köszi jól vagyok, keveset eszek, mert nem nagyon kell az étel. Örülök, hogy egy pár kiló lement nem hiányzik. Így sokkal jobb, 74.7 voltam máér, az nekem túl sok, most 71.2 kg voltam.
Tegnap nem tudtam jönni, igaz benéztem de írni nem tudtam.
A férjem kitalálta, hogy lomtalanítunk. Már megint nagyon sok holmi összejött, és csak ide-oda rakosgatjuk, nem férünk. Közben főztem és csináltuk a dolgunkat. De jó is hogy hozzákezdtünk, sok hely lett a szekrényben. Erre is idő kell, de ezt csak maradt mindig, így nem volt gondolkodni időm, hát csináltuk. Talán jobb is volt így, mert nem gondolkodtam, hogy jaj még ez se menjen ki, mert így mindig visszakerült a helyére!
Na jó sok holmi összejött, még a fiaim ruháiból is, amiket már itthagytak. Azokat most fogjuk elvinni van egy hely ahol összeszedik.
Aztán a szerszámok, meg stb dolgok is voltak amik már nem kellenek csak azok is a helyeket foglalják, na az is kiment a hulladék telepre. Ezeket most szállította el a férjem.
Most már egy kávét teszek oda mindkettőnknek, jól fog esni. Főzöm nem kell, így a mai munka ezek lesznek.Még mindig van lomtalanítani való dolgok, de ez a férjem munkája az ő dolgai között.
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek! Levente fiamék is ott voltak szombaton, de most csak egy napos kirándulás volt. Csináltak sok fényképet küldtek belőle az Ilona vízesésnél is voltak. Ott is üdültek egy hetet,mondták nagyon jó volt, élvezték a nagy medencét!
Bizony nagyon hamar elmúlt ez a nyár!