Válasz: Társalgás
Elintéztük a vásárlást,volt a gázos is,rendben van a kazán.Hát nem semmi órabérben dolgoznak,nem volt itt 15 percet,20 ezer
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,294 1,295 1,296 1,297 1,298 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Elintéztük a vásárlást,volt a gázos is,rendben van a kazán.Hát nem semmi órabérben dolgoznak,nem volt itt 15 percet,20 ezer
Lia!
Az jó, ha sikeres vásárláson vagytok túl. ... Ami a gázost illeti...?
... Ez valóban jó kis órabér... Akkor ezt a szakmát kell a fiataloknak választani, ha jól akarnak keresni? 
Vacsorán túl vagyunk, sorozatot fogunk még néz6ni közösen. Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
A telihold zavarhatott megint az alvásban az éjszaka folyamán, elég sokszor megébredtünk, de aztán 6 óráig csak elaludtunk... Én mielőtt lejöttem bepakoltam a mosógépbe, mert már sok ruha összegyűlt a szennyesládában...
Mára nem jeleznek esőt, így majd kint tudok teregetni.
A reggeli kávénk is es elkészült már. Mindjárt megiszom én is. De eddig Gáborral írogattam a Skypen. Ott már egy órával korábban vannak, most mentek el reggelizni.
Ma lebbencsleves lesz az ebéd. A férjem csinál maguknak chilis babot, én meg császármorzsát kölessel. De előbb a kávé kell, ami itt illatozik mellettem!
Hozom a későbbieket is:

Sziasztok.
Szép napot kívánok én is.
Hazaértem,ma nyugisabb napunk volt.Délután van intézni való több is.
Van új netünk,rendes munkások jöttek,szépen megcsináltak mindent.Most már talán nem akadozik majd a net.
Margitka.
Kőszi a kávét,elvettem egyet.Én szerencsére jól aludtam,lehet rám jó hatással van a telihold. ![]()
Szia Lia!
Most már túl vaghyunk az ebéd utáni sorozatnézésen, pihentünk... Mindjárt nekiállunk a lecsó főzésének...
Mi reggel igyekeztünk elkészíteni az ebédet. Aztán kaptunk magunkat, és fél 10-kor elindultunk az Auchanba. Most is sikerült megvenni mindent, ami fel volt már írva a listára. Sőt.. mindig akad valami, amiben a szemünk is megakad! Kaptam kettő cuki blúzt és egy pólót is, amiknek nagyon örülök. Most akciós volt, ez plussz öröm!
De jó, hogy ilyen szépen elrendeződött a net kérdése! Most már akkor Ti is nyugodtan internetezhettek!
Délutánra pedigjó ügyintézést kívánok! 
Hazaértünk mi is,elintéztük amit kellett.
Használd egészséggel a blúzokat,ki is kell használni ha jó akciókat látunk és még tetszik is.
Sziasztok!

Margitka!
Ide érek már én is. Nem volt valami jól napom. Tegnap reggelre sem aludtunk a vihar miatt, ma éjszaka sem aludtam a kutya miatt. Nem tudom mikor tudom már jól kipihenni magam. Eddig feküdtem mert még hőemelkedésem is volt, meg hányingerem. A vérnyomásom felment 219-re, 189 re. Vettem be gyógyszert nehezen vitte le. Jól felbosszantottam magam a hülye kutya miatt!
Már attól tartok összeszedtem valamit. Nem is tudtam enni, egy kis tea és keksz volt reggel, délben meg egy kis levest ettem csak.
Ma nagyon elegem volt a mai napból!
Lia!
Örülök, hogy sikerült a szerelőknek mindent megcsinálni, átnézni! Nyugodtabban lehet az ősznek indulni! Ezt már a férjem itt is megcsinálta.
Lia!
Az jó, ha sikeres volt az ügyintézés. 
Köszi, csak 1 blúzt akartam venni, de amikor megláttuk az árakat, nem lehetett otthagyni! Pont az tetszik a legjobban, amit a legolcsóbban sikerült beszerezni, igaz, hogy az lett volna a legdrágább, szerencsére több kedvezményt kaptunk rá. 
Szia Ilona!
Már megint egyszerre vagyunk itt, épp csak megelőztél! 
Igazán aktuális képet hoztál! Bizony érik a szőlő! Nagyon tetszik ez akép is!
![]()
Sajnálom, hogy lebetegedtél! Remélem, hogy azért nem lesz komoly a baj... de ha nem javulnál, akkor feltétlenül hívjad fel a háziorvost! Jobbulást kívánok! 
Ilona.
Mielőbbi jobbulást,vigyázz magadra,főleg egy kis nyugalom is kellene.
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Lapok Previous 1 … 1,294 1,295 1,296 1,297 1,298 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás