Válasz: Társalgás
Most már elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,291 1,292 1,293 1,294 1,295 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Természetesen ma is korán keltünk. Az első utam a konyhába vezetett... Már megfőztem a borsólevest 2 napra, most sül a rakott krumpli a sütőben. Ma is rengeteg a feladat. A fiam is itthon van ma, elintézni valója Neki is akad...
A munkások is dolgoznak már a kis rakodógéppel, ma a földet rendezik először...
Jelenleg 13 fok van, tiszta az égbolt, gyors felmelegedés várható...
A reggeli kávénkat már megittuk a férjemmel.

Hozom a pótlást is:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.Ma is és holnap is dolgozunk,este mennek vissza Leviék,nehéz lesz az elválás.
Látom kapós lett a rakott krumpli,nekünk még maradt mára is,a gyerekek mást esznek.
Margitka!
Nagyon sajnálom,szegény húgod,nem könnyű most Neki,nem is csoda ha sírdogál.
Szia Lia!
Mivel a fiamnak Érden volt elintéznivalója a bankban, a férjemmel mi is átmentünk Érdre. Ő kiszállt a kocsiból a banknál, és telefonon ránk csörgött, amikor végzett... Mi pedig addig elmentünk Pennybe és jól bevásároltunk... De a fiam mondta, hogy a nagy Tesco-ba menjünk be Érden, ezért még oda is elmentünk együtt, mert Ő ott is akart vásárolni....
Csak fél 11 körül értünk haza... Akkor meg még az uborkasalátát kellet megcsinálni, mert ugye az is frissen finom. A férjem szedte le reggel az uborkát, míg én főztem.
Most már elrámoltunk mindent. Lehet tálalni. ... Bizony megkívántuk a rakott krumplit is! ![]()
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Szerencsére még ma is jó az idő, szépen megy a munka a telken. ![]()
Jaj de sokat gondolok Rátok is, képzelem, hogy milyen nehéz lesz, nem is lehet sírás nélkül elbúcsuzni... 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! A gyerek most ment aludni, rendet pakoltam ebéd után kicsit idejöttem. Be kell szaladjak a gyógyszertárba, elfogyott minden gyógyszerem aztán még a boltba is megyek, hétvégére zöldségféléket vennem kell.
Kicsit várok mert nagyon meleg van.
Sajnálom a húgodat, most nem könnyű neki ezt a helyzetet feldolgozni. Nem is lehet, csak majd később enyhül a fájdalom egy kicsit. Jó hogy kibeszélte magát, kell is ez!
Ügyesen elintéztetek mindent! Talán akkor még nem volt ilyen meleg!
Lia!
Ma akkor nehéz napotok lesz az elválás miatt! Elrohant ez a kis idő is! Nehéz a gyerekek előtt nem mutatni, könnyek nélkül elbúcsúzni! Itt is mikor mennek vissza még a kanyarból is köszönnek, kiabálnak a kocsiból, hogy "imádlak mami, papai!" de már akkor nem látják a könnyeinket.
Szia Ilona!
Csodaszép képet hoztál ma is! Öröm ránézni a képre! Köszi! 
Itt is elég meleg lett. Most néztem meg a hőmérőt 30 fok van árnyékban. Örülök, hogy reggel korán megfőztem, és mindent elintéztünk, amit kellett... Most már délután lehet egy picit lazítani. A munkások is elvégezték a mai napra kitűzött munkákat., majd hétfőn jönnek újra...
Kint voltunk körülnézni, de most inkább pihenünk idebenn, itt kellemes a hőmérséklet.
Ebédnél úgy jóllaktunk, hogy a sütiből nem is bírtunk enni, de lassan vágok fel belőle... ja és most jut eszembe, dinnye is van pincében... na majd meglátom, hogy mit kérnek a fiúk...
Holnap nem kell főzni, paradicsomlé befőzés lesz a fő program...
Megnéztünk vacsora után egy amerikai vígjátékot. Több mint 2 órás volt. De jól elszórakoztunk... Bár kicsit ismerősnek tűnt... lehet, hogy már valamikor láttuk is? .... A címe: Ilyen az élet. ... Most lett vége.
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Csak beintegeteg,csendes lett a ház,nehéz volt az elválás.
Nem tudom mikor tudunk újra találkozni.
Pihenjetek jól.

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Sokat gondoltam tegnap Rátok!
... Mi is hasonlóan nagyon izgalomban voltunk és aggódunk a gyerekek miatt... Ők ma hajnali fél 4-kor indultak Görögországba. Küldtek pár fotót a repülőtérről.. elkeserítő... ![]()

Fél 4 előtt 2 perccel ébredtem meg, pont a repülőlép indulása előtt... aztán már nem is tudtam elaludni...
Ma főzzük be a paradicsomlét, ezért is korán lejöttünk, hogy ne a nagy hőségben kelljen főzni a konyhában... Lassan be is indulunk...
Jelenleg 17 fok van, de ma lehet akár 35 is...
A frissítő kávénkat már megittuk a férjemmel.

Itt hozom a pótlást:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok.
Margitka.
Szerencsés utat a fiadéknak,érezzék nagyon jól magukat.
Szép helyre mennek,de most minden megváltozott,nem tudunk, nem merünk előre tervezni semmit.Most ha visszajönnek,2 hétig otthon kell maradniuk?
Jó munkát a befőzéshez,holnapra még melegebbet igérnek.
Szia Lia!
Már 6 óra előtt írt a Gábor a Skype-re: "Itt vagyunk a reptéren. Mindenkit tesztelnek." ... Azóta nem jelentkezett... (Neked is jeleztem akkor.)
Görögország Zakynthos szigetére mentek. Mi sem mertük 3-an bevállalni az utazást a férjemmel és a nagy fiammal... Sajnos Neki szabadságot kellene kivennie 2 hétre, mert a munkahelye nem támogatja most a home offiece-t... meg ugye tesztelés... és még itt az építkezés is...
Gáboréknak lehet majd otthonról dolgozniuk, eddig is azt tették, ők ezért is merték jobban bevállalni...
Már fő a paradicsomlé... A férjem nagyon ügyes volt, korán kiment és ledarálta a paradicsomot...... Én éppen az üvegeket mostam ki, csak még kihypózom és végül kiforrázom. Időben elkészülhetünk, mert már jó habos... ha elfövi a habot, kezdjük is kimerni. ![]()
Csak bejöttem a géphez, mert lesem a Skype-t... 
Kukucs...
Az üvegek is rendben vannak már, szép tiszták.... Először nem fért el a frissen ledarált paradicsom a 12 literes fazékban, ezért még a 4 literesbe is jutott. Szépen főttek egymás mellett... De ugye sok elpárolog belőlük a főzés közben, most már összeöntöttem, és a nagy fazékban fő tovább. Itt már kezdi a habot is elfőni, és jó sűrű lesz:

Lapok Previous 1 … 1,291 1,292 1,293 1,294 1,295 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás