Válasz: Társalgás
Margitka.
Jó sok feladat volt nálatok is,hozzánk is most értek haza a gyerekek,nem győztek mesélni,nagy élmény volt számukra.Voltak a medve parkba is,a kocsiban el is aludtak hazafelé.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,289 1,290 1,291 1,292 1,293 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Jó sok feladat volt nálatok is,hozzánk is most értek haza a gyerekek,nem győztek mesélni,nagy élmény volt számukra.Voltak a medve parkba is,a kocsiban el is aludtak hazafelé.
Lia!
Na akkor van öröm! Milyen aranyosak lehetnek a fiúk! Köszi a képeket és a kis videót is, amit a Skypere küldtél! Nagyon tetszenek. A fiúk pedig tündériek együtt!
Most jártam kint a kertben... Leszedtem a zöldbabot... Holnap vegyes zöldség leves lesz, amibe sárgarépát és karalábét is teszek még a zöldbab mellé... Ja és vettünk gombát, azt is teszünk bele. Ez is jó lesz majd 2-3 napra! ![]()

A férjem még leszedte a karalábéból a nagyokat, amit összevágtunk, és rakom el a fagyasztóládába:

Másodiknak rakott túrós kiflik lesznek. Meg van virsli is, abból is tettünk bele, hogy legyen gazdagabb! Ez most sül. Így előre dolgoztunk. ![]()
Margitka!
Micsoda finom leves lesz ebből a sok finomságból,mi is nagyon szeretjük a zöldség leveseket is.
Lia!
Közben elraktam a karalábét, már megcikkadt a teraszon, mert odaterítettem egy tiszta konyharuhára... ugyanis nem szabad vizesen lefagyasztnai, mert akkor nagyon összetapadnak...
Aztán érzetem, hogy itt az ideje az uzsonnának... mindig jelez a gyomom... akkor muszáj enni. Természtetesen most is hoztunk be friss paprikát és paradicsomot is... Mivel a rakott túrós kiflikhez az olajbna pirított pörcből maradt, azt ettem kenyérrel kimártogatva... Persze a férjem kicsit erősebbet, mangalica szalonnát evett.
De ma már nem akarok csinálni semmit sem... Holnap alevessel gyorsan elkészülök majd, csak sárgarépát kell pucolni, összevágni, és zöldféléket hozok be hozzá akertből... A rakott kifli készen van, de estére már nem kívánok ilyent, nekem sok...
Egy óra múlva hazaér a fiam, biztos alig várja, hog yélőben is lássa a munkákat. Ma már én is csak lazítanui akarok...
Margitka.
Biztosan örül majd a fiad az elvégzett munkának,izgalmas napok jönnek.
Mi szőlőt ettünk csak,nem is kívánunk mást,kaptunk kürös kalácsot,délután abból nasiztunk.
Holnap reggel korán megyek dolgozni.
Jó pihenést kívánok.
Lia!
Igen, ez így van, már 6 órakor hazaért a fiam, és lelkesen nézte az elvégzett munkát... persze egyből jött egy telefonhívás is Neki...
Egészségetekre a szőlőt! ... én is csíptem le a kertben a fürtökről 1-1 szemet, amikor kint voltam... sajnos már a darazsaknak is ízlik... de csak az érett... A kürtős kalács is finom lehetett... én már nagyon régen ettem. ![]()
Holnap reggel megint mi is korán kelünk, mert fél 7-re már itt lesznek a dolgozók... De mi általában fél 6 és 6 óra körül máskor is felkelünk.... Te is pihenj jó nagyot, ha lehet éjszaka! 
Most már elköszönni jöttem vissza a géphez, még ettem egy kevéske zabpehelyt gyümölccsel... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este is igyekeztünk korábban lepihenni. Hajnali fél 4-ig el is aludtunk, de a szemközti szomszédban van egy új kakas, ami nagyon szorgalmasan kukorékolt... A fiam most mondta, hogy Őt már fél 3-kor ébresztette, aztán becsukta az ablakot, de nem tudott elaludni jó sokáig.. már csak akkor aludt volna, amikor meg kelnie kellett.. Ő is álmosan indul ma Pestre a munkába...
Most még elég hűvös van, elkezdődnek a hidegebb reggelek. Megnéztem a hőmérőt, csak 12 fok van... Már megérkezett egy hatalmas kamion autó, hozott sok mindent... várja a munkásokat, jó korán ideért...
Nekem ma csak a levest kell megfőzni délre, de előre dolgoztunk, ezért mást is tudok csinálni idebent.
Természetesen a kávé nem maradhat el, már kész is. Ihatunk máris.

A pótlás sem marad ám el:

Nagy fába vágta a fiam a fejszéjét, építkezni kezdett. A mai nap már felpörögtek az események, teljes erővel folyik a munka:

Sziasztok.
Én most értem haza,jó fáradtan.Reggel jó hűvös volt,mostanra meg jó meleg lett.Főzni nem kellett,maradt tészta,holnap rakottkrumplit készítek,nem kell menni dolgozni.
Margitka.
Köszi a kávét,ma jól jött,három is elfogyott.
Nagy munkába kezdett a fiad,de a végeredmény szép lesz,sok erőt,jó egészséget kívánok hozzá.Jó hogy ott vagytok,tudjátok felügyelni a munkát.
Na most meg a kakas miatt nem tudtatok aludni,zavaró lehet a kukorékolása.
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, éppen most ittuk meg a délutánit. Én ma gulyáslevest főztem, mellé mákos tészta volt. Jó sokat ettek a gyerekek, mert mindketten szeretik.
Nagy meleg lett, de reggel hűvös volt mikor mentem a boltba.
Nagyon szuper lesz, jó nagy tágas. Jó hogy ott vagytok közelben, minden nap figyelemmel kísérhetitek. Jó korán jött a nagy kamion, de így lehet majd haladni szépen!
Mutattam a férjemnek is neki is már így tetszik, amit eddig látni. Sok erőt, egészséget kívánok én is!
Mi sem tudtunk aludni, most csak keveset ugatott a kutya, hajnali kettő óra volt mikor felébredtem, utána csak kínlódás volt. A férjem is így volt. Most meg jó fáradtnak érezzük magunkat.
Lia!
Jó kis program volt megint a gyerekeknek! Milyen izgalmas lehetett kocsiból etetni az állatokat!
Szia Margitka!
Így jár akit megzavarnak, a gyerek nem hagynak békén,még folytatni akartam az előbbi írásomat.
Tegnap megcsinálta itt is a férjem a kivezető csatornát. Délután meg hozzákezdett a páraelszívó kivezetéséhez. Na volt belőle por rendesen, pedig mindent letakart, de így is nem győztem takarítani. Egy kis lyuk és ennyi por belőle!! Ma fejeztük be az egyik oldalt, kiszedtem a szekrényből mindent, levette, lemeszelte a háta mögött, majd vissza lett pakolva. De csak az egyik oldal lett kitakarítva. Ma már nem csinálom, holnap folytatjuk a másik oldallal. Ott is leszedi a falról a szekrényt és akkor lesz készen. Már a gyerekektől ennyit lehetett csinálni.
Lapok Previous 1 … 1,289 1,290 1,291 1,292 1,293 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás