Halihó,jó reggelt mindenkinek!
Nem volt könnyű éjszakám,bár teljesen feleslegesen aggódtam,Bita szépen aludt,néhányszor felébredt,leszállt mellőlem és ment enni,sőt hajnalban első dolga volt,menni kaparni az alomba,nem piszkolt sehova.Ma reggelre Poci is megkergült teljesen,körbeugrálta,átugrálta,meghempergette,aztán hagyta hogy a farkával játsszon,itt lesz nagy játszás,szerintem,Pocinak is hiányzott egy társ.Ahogy elnyiffantja magát a kicsi,Poci rögtön megy megnézni mi a baj,együtt ettek reggel,én pedig kivettem a fagyóból,némi csirkecombot,ma főzni is kell,sőt ha megengedik a cicák,akkor sütni is fogok valamit,bár most még kávézom,mert jó álmos vagyok...

Nagyon éberen aludtam Margitka,alig valamit,de leginkább a jelzőfény miatt,az zavart nagyon,Attit egyfolytában figyelmeztettem éjjel a cicára,de tulajdonképpen aludt a drága szinte egész éjjel.Egy dorombológép,olyan erővel nyomja,rezgett a fejem a párnán..ott aludt a párnámon,meg a karomban,nagyon hiányzott ez nekem Ufi óta,mert Poci nem bújós cica,de a pici az.
Most még egy tortúra vár mindkettőnkre,meg kell kezelni a kis lábát én meg ügyetlen is vagyok,sajnálom is....Rengeteget mosdik,én kétszer is megkefélgettem,óvatosan,olajos a kis bundája a parafintól,amivel tisztogatták,nagy szerencséje volt,hogy megúszta a lábsérüléssel,oda is fagyhatott volna a papirra....
Nagyon kis ügyes,hajnalban magától vonult be a fürdőszobába,hallottuk hogy kapirgál az alomban és elvégezte a dolgát!Poci mindenhol a nyomában,védi,figyeli,még a farkát is odaadta játszani!
Az első pár nap nem lesz könnyű,de megszokjuk mind,nekem csak a következő négy napot kell kibirnom a munkában,aztán szabi,addig nő és szokja a rendet,mire visszamegyek dolgozni!
Teljen kellemesen a hétvégétek,majd sokszor jelentkezem!