Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Milyen nap is van ma? ... Sok szeretettel köszöntöm Ibolya unokádat a névnapja alkalmából! 

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,277 1,278 1,279 1,280 1,281 … 2,610 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Szia Ilona!
Milyen nap is van ma? ... Sok szeretettel köszöntöm Ibolya unokádat a névnapja alkalmából! 

Ilona.
Boldog névnapot kívánok Ibolyának én is sok szeretettel.
Margitka.
Nekünk is marad sült hús holnapra,sütök mellé csirkét a gyerekeknek.Jó hogy tudtál 2 napra főzni,így lehet kint dolgozni nyugodtan.
Lia!
A csirke nagyon finom tud lenni sülve is. Én mindenféleképpen szeretem.
... Hogy készíted el a gyerekeknek? Papírzacsiban sütöd meg, vagy befűszerezve valahogy?
Délután még voltunk a városban, de két boltban sem sikerült megvenni, amit szerettünk volna... aztán hazafelé a Tesco-ban azért a legfontosabbakat megkaptuk... de ott sem mindent...
Na és az internettel is hasonló a helyzet... a Vodafon ma délután is kikapcsolt... nem tudom mi a gond... de azért ez már igazán nagyon felháborító...
Ilyenkor azért jó a Telekomos net, csak 1 picit lassúbb... de jobb a semminél! 
Holnap megint korán akarunk felkelni, mert nagy melegeket jósolnak, épp most beszélnek erről a tévében is...
Sziasztok!

Margitka! Lia!
Nagyon szépen köszönöm az unokám nevében a névnapi jókívánságokat!
Margitka!
Köszi a kávét, nagy szükség van rá! Én sem aludtam jól az éjjel, vagyis a férjem sem. Reggeli után elmentünk Miskolcra a tv-t vittük be, mert a hang nem jó és a szervíz nem fogadja. Felkerestük a boltot és ott vették át, majd ők küldik a szervízbe.
Mikor megjöttünk, jó fáradtak voltunk nagyon meleg volt, a fejem is megfájdult. A gyereket elvittük a másik mamához, mert itt van a keresztanyja lánya is és együtt játszanak.
Ebéd után le kellett feküdni és egy kicsit szundítani.
Megjöttek a gyerekek is de most a nászéknál vannak mert ott van a gyerek.
Azóta főztem egy kávét, jó volt utána, szerintem az hiányzott nagyon.
Finomakat főztél, én palacsintát igértem meg, de majd holnapra halasztottam.
Az internet hiánya bizony nem jó, már mindent azon intézünk.
Azért csak sikerült a végén mindent bevásárolni! Bosszantó nekem is ha több boltba kell menni, pláne ilyen melegben!
Lia!
Te is finomat főztél, nagyon szeretjük. Akkor ma már ott vannak a gyerekek és együtt játszanak. Nagyon jó pihenést, kikapcsolódást kívánok, érezzétek nagyon jól Magatokat!
Margitka.
Sütőzacsiban sütöm,miután befűszerezem.Majd az mellé lesz a tésztasaláta,a fiúknak oldalas.
Mi szinte semmit nem csináltunk délutáb,tv-t nézünk.
Bosszantó hogy ennyire megbízhatatlan a szolgáltatás,még bennünket sem hívtak eddig.
Ilona.
Nagy meleget mondanak még holnapra is,győzzük átvészelni. Jó hogy tudtál pihenni egy kicsit.
Szia Ilona!
Köszi, látom, hogy most is hoztál nekünk virágot!
Hú de fárasztó napon vagytok túl! Az ilyen hőségben nem jó az utazás, ügyintézés... Azt nem mondták, hogy körülbelül mikor lehet a tévéért menni?... A kávé pedig nagyon tud hiányozni nekem is. Estére, ha együtt lesz a család, talán teljesen rendbe is leszel! ![]()
A palacsintának holnap is örülni fognak. ![]()
Lia!
A tésztasalátával jó kiadós is lesz a csirke sülve. Én is nagyon szeretem a papírzacskóban sültet. A utolsó nálunk is igazán finomra sikeredett a hétvégén. ![]()
Bizony bosszantó az internet szolgáltatása, ha így akadozik... akkor Ti is csak várakozóban vagytok még. 
A fiam is nagyon jóízűen ette a borsólevest, miután hazaért. Majd amikor odatettem a szilvás gombócot, annak is nagyon örült. Le is fotóztam, mielőtt elkezdte enni... de még vett ki 2 gombócot hozzá, mert ez kevésnek bizonyult:

Megjegyezte, hogy "De régen volt már!"... Megnyugtattam, hogy 2 napra főztem, holnap is ehet mindenből bőven. Természetesen a pogácsát is eszegette, ez az egyik nagy kedvence. ![]()

Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek kellemes, és vidám szombatot kívánok mára! 
Nagyon nagyon nagy meleg várható a mai napra. Erre többször is figyelmeztettek tegnap már a tévében is. Igyekeztünk korán felkelni, mert most még nagyon jó a levegő, jelenleg csak 19 fok van.
Ma lesz még elintézni való is a városban, a délelőtt folyamán. Szerencsére főzni nem kell, mert úgy, ahogy terveztem is, mindenből maradt rendesen...
Már a férjem a mai reggeli kávénkat is megfőzte. Lehet inni.

Hozom a későbbre szántakat is:

Kukucs... 
Na megjártuk a várost, voltunk a temetőben is vittünk virágot, mécseseket is gyújtottunk.
Már leszedtük a paradicsomot is, hétfőre sokat érhet a napon, és be is főzzük majd. A padon lévő kovászos uborka is jó lesz ma, majd behozzuk leszűrjük, és a hűtőbe tesszük:

Most pedig még irány a kert, amíg bírjuk.. majd jövök pihenni....
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét most elveszek egyet mert szükség van rá! Azt lehet mondani, hogy semmit sem aludtam. Nem tudom mi van most, de reggel is a mentők már mentek.
Tudtam, hogy valami finomságokra jövök! Nagyon guszta minden, a gombócot meg tudnám kóstolni, nagyon finom lehet, meg a pogi is.
Én bablevest főzök, mellé lesz ma a palacsinta.
Nagy meleg van már most, ma nem lehet sokat kint lenni. Igyekeztünk reggel locsolni.
Ügyesek voltatok mindent hamar elintéztetek!
Mennyi sok paradicsomod lett, ebből lesz egy pár üveggel lé! Guszta az üvegben az uborka is. Én ez éven még nem csináltam, de már veszek ha drága is mert mindketten szeretjük.
A gyerekek is megérkeztek, most a másik mamánál aludtak, ma lesz itt az alvás.
Lia!
Jó idő van, a gyerekek pancsolhatnak ott is!
Lapok Previous 1 … 1,277 1,278 1,279 1,280 1,281 … 2,610 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás