Kukucs... 
Ilona!
Nagyon tetszik ez a kalapos-virágcsokros kép, amivel augusztus hónapot köszöntöd! 
Akkor már este örülhettetek a gyerekeknek! Milyen jó, hogy a fánkot is megsütötted, mindig a kedvükben jársz!
Nagyon klassz lehet a közös fürdés ebben a hőségben! Aztán még elutazni sem kell otthonról... Ennél jobb programot nem is lehetne kitalálni! 
Lia!
Nagyon finom ebédet készítettél mára is! Jó program a szalonnasütés is, remélem, hogy jól érzitek magatokat közben a barátnődékkel! Azt gondoltam, hogy Zsombor sokat mesél, ha hazaér. Örülök, hogy Ő is jól érezte magát a Tisza-tónál! 
Mi sem hagytuk ki az uborkasalátát, mert reggel megint lett egy nagy tállal uborka. Gyarapodott a télre is egy üveggel, és megint kovászosnak is állítottunk össze egy 3 literessel. Meg ma is szedtem le zöldbabot, szaporodik a fagyóban az is.
Ma délelőtt 11 óráig kint voltunk a kertben, megint kidolgoztuk magunkat. Aztán bejöttünk, és a férjemmel közösen megfőztük a levest, ami most 2 napra is bőven elég lesz. Nagyon finom, ezért úgy döntöttünk, hogy holnap kihagyjuk a húsleves főzését, mert nem szeretném kiönteni a csicserit. Így lazább lesz a főzés holnap. Majd egy nagy csirkemellet megsütök papír zacsiban, már ez is régen volt. De rántok ki padlizsánt, mert az is van már a kertben, és a férjem azt szeretne enni. Én is igyekszem mindenki kedvében járni. Van itthon édesburgonya is, abból is grillezünk majd.
Ebéd után ma is hideg görögdinnyét nasiztunk. Sütni nem sütöttem semmit, az nem is hiányzik most.
Délután filmet néztünk, jó volt így a pihenés már. Most egy vígjátékot választottunk, aminek a címe: Káprázatos holdvilág.