Sziasztok!

Margitka!
Sokszor olvastalak Benneteket, de sajnos válaszolni nem tudtam, mindig közbe jött valami. Köszi a kávét, már egyet elvettem, ebéd után vagyunk most isszuk a másodikat.
Néztem a kókuszos sütit, nagyon guszta szerintem biztosan hamar elfogyott! Nagyon szépek az ubik, már elég sokat eltettél ügyes vagy!
Én sem aludtam tegnap előtt, de ma reggelre meg egyáltalán, a férjem sem! Megint alkotott a kutya estétől reggelig csaholt! Ez már felháborító!!! Na ez van, vannak még furcsa állattartók!
Finomat főztél, én bablevest, sertéspörköltet tarhonyával. Holnapra is maradt leves mellé holnap fánkot sütök.
Jó sokat dolgoztok Ti is, már szépen alakul a kert biztosan. Lassan kezdhetitek az építkezést is!
A gyerekekért szombaton jön Laci fiam, de lehet hogy viszi Levit is pontosan ezt még nem tudjuk mit beszéltek meg a fiúk együtt. Két hét után jönnek vissza.
A délutáni program változatlan!
Lia!
Örülök, hogy megérkezett a menyed is a másik unokával! Legyen nagyon szép napotok együtt a családdal!
Remélem a férjednek is javul az állapota, rossz a fül fájás is! Nem kapott huzatot? Mitől gyulladt be? Jobbulást kívánunk Neki!
Te is sok finomsággal vártad a családot! A bukta is nagyon finom lehet, jól érted készíteni, meg is kívántam én is!
Most dinnyét hoztunk kettőt is, örültem mert nagyon finom lett mindkettő! Már régen vettünk ennyire finomat.
Jó meleg van itt is megy a fürdés, még az a szerencse hogy jó az idő és jó a víz is.