Válasz: KEDVENCEK
Klárikám,
Te még bízhatsz (és úgy is lesz), hogy lesz még utánpótlás!:)))
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Klárikám,
Te még bízhatsz (és úgy is lesz), hogy lesz még utánpótlás!:)))
Enikőék még akarnak, de Ildi már nem. Aztán majd egyszer talán Öcsi is keres magának párt. Rájön, hogy jobb egy lány, mint a nyamvadt gépe. Dani viszont még nagyon a jövő zenéje. Remélem , addigra még marad annyi erőm, hogy ha kell, akkor tudjak segíteni.
Jaj de édes,most láttam a videót,nevetős baba és milyen figyelmes!
Itt vannak a legújabb képek Margitka segítségével.Ezek most karácsonykor készültek.
Klári!
De jó, hogy írtál be végre, én már nagyon nagyon vártam, hogy ott legyen a kép is a két kis tünemény unokádról! Így többen csodálhatjuk Őket!
Kittinek csodaszép, mesés szemei vannak, és nagyon csini is a ruhácskájában, igazán ünnepélyes! Na és a kis Nóri is édes, ahogy figyeli a nagy tesóját!
Jaaaaaj,teljesen ellágyultam...pedig nekem a szivem csak a macskákért dobog!Annyira cuncik ezek a kislánykák meg kell zabálni őket!Azok a nagy kék szemek,meg az a mozdulat, ahogy a kicsit fogja,hát ez egy igazán jól sikerült kép!
Klárikám.
Tüneményesek az unokák.
Klárikám,
gyönyörűségesek a kislányok!
Klárika!
Kis tündérek az unokák! Nagyon aranyosak, szépek! Kítti nagyon hasonlít rád! Jaj azok a szép szemek!
Hozok képeket,nyáron készültek:
Lia!
Köszi a fotókat! De jó látni a gyerekeket! Milyen aranyosak! Mindketten sokat nőttek!... Így már jobban látok hasonlóságot is közöttük! Édesek nagyon!
Ezek a fotók kint készültek?
Margitka!
Nem ezek még itthon készültek az udvaron.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK