Válasz: Társalgás
Margitka.
Szuper gépet vettetek,használjátok sokáig.Mit csináltok amit összeaprít esetleg komposzt lesz?
Most végeztem a locsolással,holnap füvet szeretnénk vágni.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,251 1,252 1,253 1,254 1,255 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Szuper gépet vettetek,használjátok sokáig.Mit csináltok amit összeaprít esetleg komposzt lesz?
Most végeztem a locsolással,holnap füvet szeretnénk vágni.
Lia!
Igen, majd szeretnénk ebből komposztot készíteni... Rendesen el is fáradtunk délután, olyan lelkesen rakosgattuk bele a kivágott fák ágait, és a bokrokat...
Most már meg is vacsoráztunk, ma már csak pihenni akarunk. Még majd egy filmet meg akarunk nézni közösen.
Nálunk a locsolás ma elmarad. El is köszönök mára. Ma korábban megkezdjük a fürdéseket.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Sok-sok szeretettel köszöntöm László nap alkalmából a férjedet és a nagy fiadat, valamint a holnap névnapját ünneplő Levente fiadat és az unokádat is! Jó ünneplést kívánok az egész családnak! 

Mára is van feladat bőven, Mivel leves van tegnapról, ma csak palacsintát sütök, de az sokat!
Most is készen van már a kávénk, jöhet a frissülés!
Meg itt a további későbbre:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Csatlakozom Margitkához,sok szerettel köszöntöm én is Ilona ünnepeltjeit,sok boldogságot kívánok.
Az idő is csoda szép.
Margitka.
Mi is reggel időben nekiálltunk a fűnyírásnak,a fiam a sövény vágta le.Jó meleg lett,az ebéden túl vagyunk,pihenünk a jó hűvös szobában.
Én ma nem főztem,a fagyasztóból vettem ki levest és káposztát,jól belaktunk.
A palacsintára jelentkezem,de majd csak uzsonnára. ![]()
Szia Lia!
Ma a reggeli után gyorsan megsütöttük, megtöltöttük a palacsintát, és elmentünk az Auchanba... Volt már egy hosszú lista, amit ott szoktunk megvenni. Hát sikerült is jól bevásárolni. Na és ott a CCC, ahol körülnéztem, és találtam magamnak egy nagyon könnyű kényelmes nyári cipőt. A férjem pedig odahozott egy szintén kényelmes és könnyű szandált is. Nem tudtam nem elhozni. Ráadásul mindegyik akciós is volt most, 34 %-al olcsóbban hozzájutottam!
A fiam is ott volt most velünk, Ő is jól bevásárolt, főleg tisztálkodó szereket.. Aztán bejött utánunk a CCC-be, és talált magának is egy pár cipőt.
Odafelé szuper utunk volt az Auchanba, a sztrádán kb. 12 perc alatt odaértünk... de hazafélé egy jó fél óráig tartott az út, rettentő sokan jöttek, mert sokan mennek a Velencei-tóra, vagy a Balatonra az M7-esen... 
Megmutatom a cipőmet:

.. és a szandimat is:

Nagyon örülök mindegyiknek... Most nem is gondoltam, hogy ezt is veszünk.. Sokszor elég sokáig próbálok találni magamnak, és most meg mindegyik jó lett, amikor csak egy helyen nézelődtem... 
Most már mi is túl vagyunk az ebéden, palacsinta is maradt még délutánra. ![]()
Egyelőre pihenünk, mert elég fárasztó volt ez a kiruccanás, és sokan is vásároltak... sok emberrel találkoztunk, de szerencsére majdnem mindenkin volt maszk is...
Margitka.
Szuper jól néznek ki,látszik is hogy kényelmes,hasznákd sokáig egészséggel.
Akkor sikeres napotok volt,megérdemlitek a pihenőt.
Lia!
Köszi, már sétálgattam is mindegyikben itthon, olyanok, mintha már legalább egy éve hordanám mindegyiket! Nagyon örülök, mert cipő az ugye mindig csak kényelmes kell! ![]()
Aztán a pihenőt követően a férjem csak kiment, árnyékban talált munkát... én meg felmostam idelent mindenhol a szőnyegeket kihordtam, de már be is hoztam felfrissült a lakás..
Most vacsoráztunk, lehet újra lazítani. ![]()
A fiúk megint kinéztek egy filmet... remélem jó lesz...
A film egy amerikai vígjáték volt, nekem nagyon tetszett. ![]()
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Most már jó ideje nyitott ablaknál alszunk, tulajdonképpen szinte csak télen zárjuk be éjszakára... Aludtunk is volna, ha egy kutya nem ugatott volna folyamatosan... ezért dühömben becsuktam az ablakot... na ezt jól tettem, mert utána végre tudtunk is aludni... mégpedig fél 6-ig.
Jelenleg kellemes az idő, ilyenkor jó dolgozni, mert napközben szinte elviselhetetlen a hőség.. ez tegnap is így volt... Én már fel is tettem a húslevest főni, jó kis lángra a gázra.
Természetesen a reggeli frissítő kávén is túl vagyunk már.

Mindjárt készítem a reggelit is, rántotta lesz, már megtálaltam hozzá, és készül a tea is. ... 
Na és a pótlás!

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Jól befűtöttek ma is,nen is jó most kint mennj.Ebédünk finomra sikerült,hideg gyümölcs leves és sajtos-gombás hús volt.
Margitka.
Én nem is értem az ilyen gazdát,aki így hagyja hogy ugasson a kutyája,vagy lehet nincs is otthon.Néha nekünk is van benne részünk,idegesítő ha nem hagy pihenni.Én még hajnalban is kimegyek,rendet teszek a mieink között,mert van hogy hallanak valamit és nem akarják abbahagyni az ugatást.
Szia Lia!
Itt is iszonyatos a hőség! ... Most megnéztem a konyhaablakból, kint árnyékban 36 fok van a hőmérőn, idebent 24. Na nem is megyünk ki egy darabig. 
Az az ebéd igazán finom lehetett Nálatok! Mi sem panaszkodhattunk, az ebéd itt is nagyon finom lett ma. Mivel csak 1 órakor ebédeltünk, már nem a teraszon, hanem az étkezőben terítettem meg, és bizony a klímát a férjem be is kapcsolta időben. Így kellemes volt a levegő az ebéd alatt is. A húsleves után a köles mellé grillezett camembert, csirkemell és gomba készült. Na és a férjem még franciasalátát is készített, amibe tett a gyümölcsön kívül még csemege kukoricát, s sajtkockákat is..meg még sok finomságot. Összességében nagyon jó lett.. Úgy magában is üdítő, jó hidegen! ![]()
Ma a reggeli után is szorgoskodtunk a kertben... a daraboló gépet is kivittük, mert sok az aprítandó még mindig... de szépen alakul a lenti sarok, ahova összegyűltek a kivágott száraz, és felesleges bokrok és fák...
Még tart a pihenés, csak idejöttem a géphez, mert Gáborral is írogattunk egymásnak a
-en...
Margitka.
Akkor nálatok is nagyon finom ebéd készült.
Mi sem kívánkozunk ki,jó itt bent a hűvös szobában,már a férjem is örül hogy rábeszéltem a klímára.
Holnap már dolgozunk,a héten egyedül leszünk,kezdődnek a szabadságok.
Lapok Previous 1 … 1,251 1,252 1,253 1,254 1,255 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás