Válasz: Társalgás
Most nézegetem az e-mail-jeimet, és kaptam egy fantasztikus videót, amit muszáj megosztani veletek! ... bevallom, hogy én meg is könnyeztem a végén!
EZT LÁTNOTOK KELL! Íme: FANTASZTIKUS!!!!!!! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,250 1,251 1,252 1,253 1,254 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most nézegetem az e-mail-jeimet, és kaptam egy fantasztikus videót, amit muszáj megosztani veletek! ... bevallom, hogy én meg is könnyeztem a végén!
EZT LÁTNOTOK KELL! Íme: FANTASZTIKUS!!!!!!! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, már egyet elvettem. Most sütöm a tortákat, a káposztának a hús összekeverve, majd délután ha lesz időm töltöm.
Holnap csak Oda kell tenni.
Egy örömhírt kaptunk. Leventének a bizonyítványát a menyem vette át délelőtt. És kitűnő lett, dicséretben részesült matekból, oklevelet kapott a kitűnő tanulmányi eredményért és példamutató magatartásáért, könyvet is kapott a Rosszcsont Peti c. könyvet. Hát nagyon büszkék vagyunk Rá is: Pedig a szülők eddig azt gondolták, hogy lesz egy négyese, de nem úgy lett, nekünk is úgy mondták. Végre hogy örömök jönnek már!
Ha tudok majd bekukkantok, de most mennem kell a sütést folytatni.,
Lia!
Köszi, Tamás is nagyon ügyes, büszkék vagyunk Rá is. Neki tegnap volt a bizonyítvány osztás. O
Szia Ilona!
Csodás ez a hatalmas levendula mező! Na ott aztán micsoda illatok terjengenek! ![]()
Ügyesen beosztod az idődet, biztos mindennel szépen elkészülsz a hétvégére! Gondolom, hogy csokikrémes lesz az egyik torta... na és a másik?
Gratulálok Levente unokád gyönyörű bizonyítványáért, és a szép elismerésekért is!
... Most aztán még büszkébbek lehettek az unokákra! ![]()
Akkor jó sütögetést! ... 
Mi ma is rendesen kidolgoztuk magunkat a kertben... ott sosincs vége a munkáknak... De már túl vagyunk az ebéden, most nemsokára kezdődik a sorozatom mai része, azalatt pihenünk... utána majd lefürdök...
Szia Margitka!
Még sül a piskóta addig benézek egy kicsit. A fiamnak csokikrémes lesz, a menyemé gyümölcsös, van cseresznye, meggy, dinnye, málna, eper rá. Majd meglátom, hogy tudom díszíteni. Így mindkettőt szeretik, ehetnek belőle. Apró süti még holnap sül. Ezeket szeretném be is tölteni, és díszíteni, ahogy engedi az időm. Pont egy napot fog állni, szombatra jó lesz. Szeletelni így lehet majd szépen. A nagyon frisset nem lehet, morzsalékos akkor.
Hát bizony nagyon büszkék vagyunk Rájuk! Nem hajtják a szülők hogy kitűnők legyenek, ha nem lennének azok, akkor sem lenne probléma. De ennek meg még jobban örülnek, hisz az eszük meg van hozzá!
Azért írtam az előbb, hogy Leventeék is úgy gondolták lesz egy négyes a gyereknek, de nagyon meglepődtek mikor kézhez kapták a bizonyítványt. Csak a vírus miatt nem volt ünneplés a suliban, na hát ez van!
A férjem levágta a füvet, most a gyerekkel állítják össze a sátrat az udvaron. Így a kert szép lett, a leandereket is szépen el tudtuk már helyezni, magukhoz tértek, a sárga már virít, a többi bimbós.
Ti is akkor sokat dolgoztatok kint a kertben. Gyönyörű a kertetek, csak már nem volt időm oda írni. Jó meleg van, de azért vannak felhők.
Most benéztem, de nem tudom hogy lesz időm majd a későbbiek folyamán, de igyekszek azért. Igaz hétfőtől három gyerek lesz!
Margitka!
Megmutattam a fantasztikus videót a gyereknek, amit betettél. Nagyon tetszett Neki, meg nekem is!
Ilona!
Akkor lehet válogatni, ha kétféle lesz a két torta! Biztos szépen megcsinálod mindegyiket, mint eddig is! Szerintem is sokkal szebben lehet a tortákat másnap, vagy akár harmadik napon is szeletelni, és az ízek is jól összeérnek! ![]()
Tudtam, hogy jól megszervezed a sütést, az apró sütikkel holnap már szépen elkészülsz!
Akkor a gyerekek is megérdemlik a közös ünneplést, ha ilyen kis szorgalmasak! 
Én még nem tettem rendbe 2 levendula körül az üvegház előtti kis virágost.. de lehet, hogy már hagyom is, mert nagyon későn bújtak elő az idén a bársonyvirágok a magokból... Mivel egyszer kikapáltam ott mindent, azt hittem, hogy már nem is lesz... de most nő mindenütt.. Nem baj, majd úgy is szép lesz... De mi most úgyis más munkákkal vagyunk elfoglalva... A fiamnak a területét rendezzük, ma is átrobizta a férjem, kiegyenesítettük, én gereblyéztem, el is fáradtam... Azért most lefotóztam a leandereket, berakom a kertesbe... ezek még csak levelesek... nem tudom, hogy majd lesz-e egyáltalán virág rajtuk?
De most már volt pihenő, épp az előbb fürödtem le. Még lesz dolgom ma a városban is később...
Jól el lesztek foglalva a gyerekekkel, de Ők az elsők! 
Örülök, hogy megnéztétek a videót, és a gyerek is látta, már én is többször megnéztem, a férjemnek is megmutattam, sőt a fiamnak is elküldtem Pestre. 
Na megjártuk a várost. Szerencsénk volt ma mindenhol... Igaz, hogy az orvoshoz időpontra mentem, és végeztünk is 1 perc alatt.. utána a gyógyszertárban is megkaptam rögtön, amit kértem... Majd következett a Tesco, a húsbolt és a Koma áruház, ahol magnézium tápoldatot is vettünk. A Bálint gazda említette, amikor emlékeztek Rá, megismételték, hogy ha sárgul a muskátli levelet, ez kell rá... de ahogy olvassuk minden növénykultúrára a hiánybetegségek megelőzésére jó! Én már pár napja figyelem a muskátlik levelét, bizony egyik-másiknak sárgul... remélem, ez tényleg segít majd! ![]()
Le is fotóztam:

Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Megint sokat voltam fent éjjel, pedig csak nagyon keveset ettem este... az igaz, hogy már 7 óra után, de éhes voltam... Reggel a férjem is panaszkodott, hogy nem aludt jól.
Ma csak zöldbablevest főzök 2 napra, második van... holnap meg majd csak másodikat kell készíteni, de csak szombatra,mert vasárnap ugye a húsleves nem maradhat el, és most valami könnyű grillezett csirkemellet és camembert sajtot, esetleg gombát készítek majd... mindegyiket vettünk tegnap.
Most is készen van már a kávénk, jöhet a frissülés!
Meg itt a további későbbre:

Kukucs...
Nálunk már több, mint egy órája szép csendes eső esik... távoli, majd közelebbi dörgésekkel indult... Ám a kertnek ez jó, mert már este bizony öntözni kellett... 
.
.
.
Lassan nekiállok a leves megfőzésének. De elkésve még nem vagyok vele... 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Sikeresen túl vagyunk a laborokon,jövő héten lesz eredmény.
Voltunk vásárolni is,ebédeltünk jöhet egy kis pihenő.
Margitka.
Itt is volt egy kevés eső,most fülledt meleg az idő,nem jó kint lenni.
Nekem a leanderek levelei sárgulnak,érdekes nem mindnek,keserű sót tettem a vizükbe,azt ajánlották.Majd figyelem ezt is amit betettél,ha kapok kipróbálom.
A videót megnéztük,csoda amit művel az a két gyermek,köszi hogy megmutattad.
Ilona.
Nagyon szép hétvégétek lesz,ügyesen elő készülsz mindennel. A torták finom és szépek lesznek,lehet válogatni mindenkinek kedvébe jársz.Isten éltesse az ünnepelteket.
Szia Lia!
Az jó, ha már túl vagytok a laborokon, csak az eredmény is minél előbb meglegyen, és jó is! Drukkolok Nektek!
... Nekem is szerencsém van, mert hétfőn reggelre kaptam időpontot a laborba.
Itt is hamar fülledtség lett, az esőnek hamar eltűnt a nyoma is... Kíváncsi leszek, hogy a keserű só milyen hatással lesz a leanderekre?
A videót én is már többször megnéztem.. épp most mutattam meg a nagy fiamnak is, és újra mi is megnéztük a férjemmel. Nagyon tetszett ez a 2 kis gyermek bemutatója. Nagyon bátrak és tehetségesek! ![]()
Mivel hamarosan országos tűzgyújtási tilalom lesz, nekünk pedig rengeteg kerti nyersedék keletkezik, kénytelenek voltunk rendelni egy aprító gépet. Ma délelőtt meg is hozták. Természetesen lelkesen ki is próbáltuk.... hiszen belevaló anyag van bőven, több, is, mint kellene...3 órát dolgoztunk vele, 5 óra előtt hagytuk abba, amikor megjött Pestről a fiam.
Itt a gép, lefotóztam még dobozban, amikor meghozták:

Itt pedig már a kipróbálás után látni a 60 literes tartályban, amit felaprítottunk:

Lapok Previous 1 … 1,250 1,251 1,252 1,253 1,254 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás