Halihó mindenkinek!
itt vagyok már végre én is. Bár igazán csak szökésben. Még van mosogatni valóm. Tegnap megint lejárt valakiknek az életbiztosítása. De most előkerült az előzőekben lefagyasztott hurkának való is, így arra is sor került. Készült sajt is, talán most jól sikerült, jó kemény lett.
Margitka! Nálatok most megint teljes a család. Jó is az. Finom ebédet főztél. Guszták a sajtok, fogyasszátok egészséggel. A mézharmat nagyon jó nekünk embereknek. A méheknek nem annyira, mert nagy munkába kerül azoknak a méheknek, akik már áttelelnének. Gondoljatok a szorgos jószágokra jó szívvel, akik előállítják nektek ezt a jó kis élelmet. Küldök majd egy videót a facen, ha érdemesnek tartod, felrakod nekem a kedvencekbe?
Lia! Látom meg volt az öröm mindkét oldalon. Leventének ízlik a nasi, nektek meg jól esik a dicséret. Ezért a mondatért gondolom megérte sütögetni, és csomagolni. Zsomboron jót nevettem . A kis szökevény. Így elsinkófálta az alvást teljesen? Vagy azért vissza terelgetted a Papa álmát vigyázni?
Ancsa!
Megnéztem a mézeseidet, és nagyon meg kell dicsérjelek. Nagyon tetszik a formája is, akárhonnan is vetted a mintát, nem az a lényeg. Na és a színei is nagyon ízlésesek. Igazán mutatós lett. Biztos vagyok benne mind el kel az utolsó szálig jó áron, hogy meg legyen a kívánt anyagi támogatás, amit szántál a menhelynek.Én a helyedben mennék bizony a vásárba. Nyugodtan bezsebelheted a sikert!
Icukám! Ilyen tájak nincsenek is, mint a kép amit hoztál. Nem létezik. Szinte szívfájdítóan gyönyörű. Biztos, hogy mindenki szeretne ott sétálgatni.
Katikám! Nálunk is olyan gyönyörű idő volt tegnap, még ma is, csak már szelesebb. De biciklizni még biztosan jól tudsz . Na majd kedden szerdán vedd elő a tundra bugyit, mert akkor már koránt sem lesz ilyen kellemes.