Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Ó de guszta epres képet hoztál!
... Ma nem is néztem, hogy mennyi van, de úgyis csak holnap akartam leszedni, amikor hárman leszünk itthon.
Bezzeg itt ma többször is szemetelgetett az eső, de csak arra volt jó, hogy ne lehessen kint dolgozni!
... Most is vonulnak a sötét felhők, de csak pár cseppet fúj ide mindig a szél...
Az jó, ha időben beszerzitek, ami kell majd, aztán csak hozzá kell fogni, ha magatok maradtok... Na az aksi az jól kiszolgált Benneteket, de szerencse az is, hogy kaptatok is helyben! ![]()
A borsóra kevés volt az eső, és nem is győztünk mindent öntözni sem.. de ettől függetlenül sem tetszik a végeredmény, nem valami jó vetőmagot kaptunk az idén... ![]()
A ruhákat végül a teraszra felhoztam, épp írtam is Liának, így meg tudtak száradni ott!
A fiam már eszik, nagyon örült a kakaós csigának.. amint belépett az ajtón rákérdezett, hogy mit sütöttem?... Mondtam, hogy az egyik kedvencedet... Aztán odament a tepsihez, és a konyharuha alá kukucskált, nem bírta kivárni, hogy megmondjam, mi készült, mit is sütöttem....